City FC klaar voor confrontatie met koploper Jong PSV

ALMERE • Do 13 oktober 2016 | 16:21 • Donderdag 13 oktober 2016 | 16:21
Trainer Jack de Gier van Almere City FC kan vrijdagavond tijdens het thuisduel tegen koploper Jong PSV beschikken over een bijna volledig fitte selectie. Alleen vleugelverdediger Paul Quasten ontbreekt nog vanwege een blessure.

De laatste confrontatie tussen beide ploegen in de Jupiler League was aan het einde van vorig seizoen. Toen won City met maar liefst 7-0 van de Brabanders. In dat duel kregen twee spelers van Jong PSV een rode kaart. Dit was van invloed op het resultaat. Daarom verwacht trainer Jack de Gier dat het vrijdagavond een andere wedstrijd zal worden. 

City is door drie winstpartijen op rij opgeklommen naar de negende plaats op de ranglijst. Deze succesreeks komt voor een deel voor rekening van spits Sven Braken. Hij is terug van een langdurige knieblessure en wist de afgelopen drie duels maar liefst vijf keer het net te vinden. Braken denkt dat een overwinning tegen de koploper mogelijk is. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel