Bloemendaal veel te sterk voor De Almeerse HC

ALMERE • Zo 23 oktober 2016 | 16:19 • Zondag 23 oktober 2016 | 16:19
De heren van De Almeerse Hockey Club hebben zondag een grote nederlaag geleden in de hoofdklasse. Voor eigen publiek ging de ploeg van coach Alex Verga met 0-9 onderuit. Bij de rust keken de Almeerders al tegen een 0-5 achterstand aan.

De koploper liet er vanaf het begin geen twijfel over bestaan wie de punten zou pakken. Bloemendaal functioneerde als een geoliede machine en liep voor de pauze eenvoudig uit naar een 0-5 voorsprong. De Almeerders kregen in de eerste helft via Erwin Kruisbrink en Terrance Pieters twee kansen.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Bloemendaal combineerde naar hartelust en scoorde de ene na de andere treffer. De Almeerders kregen enkele kansen via Kruisbrink, Pieters en Veldhuizen maar wisten deze niet te benutten.

De Almeerders spelen volgende week een uitduel tegen HGC.