Sv Urk wint duel tegen ASV Dronten met 4-0

DRONTEN • Za 29 oktober 2016 | 10:03 • Zaterdag 29 oktober 2016 | 10:03
Sv Urk heeft het streekduel in en tegen ASV Dronten gewonnen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 0-4. In de eerste helft scoorden Gerrit Tol en Hessel Snoek. Na rust maakten Teun Hakvoort het derde en Jelle de Boer het vierde doelpunt voor de Urkers.

De hoofdklassewedstrijd leeft bij de vrijwilligers en de supporters. Vrijwilligers van ASV Dronten waren voorafgaand aan de wedstrijd druk bezig om alles klaar te maken voor het duel.

Bekijk hier de video's van de doelpunten en zie hoe supporters ervoor zorgen dat alle randvoorwaarden perfect geregeld zijn.