Badmintonners BV Almere winnen verrassend van Velo

ALMERE
De badmintonners van BV Almere hebben tegen regerend landskampioen Van Zundert/Velo een knappe overwinning geboekt. De ploeg van trainer Erik Staats won in Wateringen met 5-3.

Dubbel
De Almeerders kwamen met 2-0 achter tegen Velo. Lisa Khoeblal-Malaihollo en Myke Halkema waren bij het vrouwendubbel te sterk voor het Almeerse duo Tamara van der Hoeven en Ilse Vaessen. Ook de partij bij de mannen ging verloren. Dave Khodabux en Léon Nottelman konden Jim Middelburg en Alex Vlaar niet verslaan.

Almere herstelt
Bij het enkelspel kwam BV Almere terug. Aram Mahmoud wist Alex Vlaar in een spannend duel te verslaan: 21-16, 22-20. Ook Manon Sibbald wist haar partij te winnen, waardoor de stand weer gelijk was: 2-2. Léon Nottelman en Tamara van der Hoeven trokken de zegereeks door waardoor de Almeerders met 4-2 aan de leiding gingen. 

Gemengd dubbel
Velo kwam nog wel terug bij de eerste partij van het gemengd dubbel: Jim Middelburg en Myke Halkema waren te sterk voor Aram Mahmoud en Manon Sibbald. De tweede partij wonnen de Almeerders wel. Dave Khodabux en Ilse Vaessen stelden de winst eenvoudig veilig tegen Ewout Beukers en Marit Willemsen: 5-3.

TFS Barendrecht
Zaterdag 5 november speelt BV Almere thuis tegen TFS Barendrecht. Dat is ook meteen de laatste wedstrijd van de reguliere competitie.  Op zondag 6 november wordt het verdere verloop van de zogenoemde kampioenspoule bekendgemaakt. 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert