Schuurman nieuwe trainer ASV Dronten

DRONTEN
Raymond Schuurman keert terug als trainer van hoofdklasser ASV Dronten. Hij volgt per direct Wim Kroes op, die woensdagavond werd ontslagen door het bestuur van de club.

De spelers van het eerste elftal hebben geen vertrouwen meer in Kroes. De ploeg staat stijf onderaan in de Hoofdklasse B met 1 punt uit 10 wedstrijden. 

Schuurman was de afgelopen twee jaar al hoofdtrainer van ASV Dronten, en promoveerde afgelopen seizoen met het eerste elftal naar de Hoofdklasse. 

 

reacties (11)

 • Watcher

   

  Niet zeuren en maak het maar eens waar vandaag als supporters.Moedig asvd dan eens aan en brul ze naar een overwinning. Dit is wat ze nodig hebben de aanhang erachter.Kom op knallen

  reageer
 • John v d w

   

  Heel asvd danst naar de pijpen van meine ....triest maar waar ...Tijd voor nieuwe leiding binnen onze club! !

  reageer
 • ViKing79

   

  Lijkt haast vooropgezet plan. Anders heb je nooit zo snel een nieuwe trainer, dan wel je oude trainer terug. Feit blijft wel dat er geen beleid is en de spelers beetje naast hun voetbalschoenen lopen.

  reageer
 • Voetballiefhebber

   

  1 punt uit 10 Het kan zijn dat een trainer niet altijd bij een ploeg past Maar dit lijkt mij meer een kwaliteits probleem En nog een leuk feitje Er word er altijd maar 1 kampioen en 1 laatste Weet je van te voren Dus gewoon doorspelen en gaan bouwen aan een toekomst Volgens mij is in dit geval altijd degene die een trainer aanstelt verantwoordelijk En ook die maken fouten Het is niet meer als een spelletje Waar je toevallig ook kan afbranden

  reageer
 • Supporter

   

  Wie je er ook voor zet het word niks !! De spelers die gehaald zijn niet eens 2e klas waard Onze spellers leren niks van ze Haal de keeper terug van vorig jaar in zoek een goede links in een rechts back binnen de vereniging Dan heb ik er weer hoop in !!!!!!!

  reageer
 • Gerrit

   

  Jongens uit de A1 zeker die vorig jaar zijn gedegradeerd en niet eens op niveau hebben gespeeld, jij hebt er echt verstand van!

 • laat alle reacties zien
 • Snllfrd

   

  Vorig jaar had deze trainer een paar volwassen spelers tot zijn beschikking. De meesten zijn vertrokken. En natuurlijk, met deze generatie gaat het ook wel lukken, maar niet dit jaar. En terug gaan waar je 'succes' hebt gehad.... dat valt altijd tegen. Makkelijk voor het bestuur, leuk voor sommige jongens, maar of het slaagt?? We zullen zien. De ambitie lag hoger voor RS, maar hij zal toch weer afzakken naar de 1e klasse, want ambitie is 1, maar realisme is punt 2!

  reageer
 • Supporter

   

  Lachuh joh, dit bestuur en deze trainer maken samen valse start. Die groep is omhooggevallen met spelers met teveel eigen dunk. Schuurman de volgende ?

  reageer
 • Supporter2

   

  Bestuur laat oren hangen naar Breemhaar. Die bepaalt. Manipulatie. Tis wachten tot zijn andere zoon, een mislukte spits van Dronten 2, in de basis komt van het eerste. Schuurman pas op ! Laat je de les niet lezen.

 • Polderboys

   

  Inderdaar naar gevalletje, vorig jaar weggegaan door hogere ambities en nu toch weer terug aan het roer. Het is uiteraard een goede trainer, maar op die manier hoe hij is weggegaan is wel een beetje jammer.

  reageer
 • kees

   

  het is ook nooit goed wel bij jullie man man Maar denk dat het kwa trainer niet veel uit zal maken. Je zal eerst paar jaar gewend moeten zijn aan het hoofdklasse niveau

  reageer
 • Neutraal

   

  Mss was n westerse trainer n keer goed geweest kamphors Oostrum v ankeren kooistra

  reageer
 • Unicummer

   

  Jaa haal aub die vreselijke hoofdtrainers bij ons weg.

 • Ron

   

  Grappig. Jaartje terug liet hij ASVD in de steek omdat zijn ambitienivo hoger lag. Geen ander werk gevonden en nu weer terug op hangende pootjes. Wat een afgang.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert