Jong Almere City gelijk tegen Jong Volendam

ALMERE • Za 5 november 2016 | 16:53 • Zaterdag 5 november 2016 | 16:53
In de Derde Divisie heeft Jong Almere City FC zaterdagmiddag thuis met 2-2 gelijkgespeeld tegen Jong Volendam. Bij rust keken de Almeerse beloften nog tegen een 0-2 achterstand aan.

In de tweede helft kwam Jong City na een uur spelen terug in de wedstrijd via Jasper Waalkens. Vijf minuten voor tijd scoorde Silvester van der Water de gelijkmaker voor de thuisploeg. In de slotfase hadden de Almeerders nog goede kansen op de overwinning, maar het bleef uiteindelijk 2-2 in het Yanmar stadion.

Jong Almere City FC staat nu op de zestiende plaats van de Derde Divisie. Volgende week speelt de ploeg van René Koster een uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen.