ASV Dronten kansloos tegen DOVO

DRONTEN • Za 12 november 2016 | 16:48 • Zaterdag 12 november 2016 | 16:48
De voetballers van ASV Dronten hebben zaterdag in de hoofdklasse het thuisduel tegen DOVO verloren. De gasten uit Veenendaal waren met 0-4 veel te sterk voor de Drontenaren. Bij de rust stond de nummer twee van de competitie al met 0-2 voor.

Tijdens het tweede duel onder leiding van de nieuwe trainer Raymond Schuurman werden de Drontenaren in de openingsfase overrompeld. De gasten zetten ASV Dronten vanaf het begin onder druk. Door deze tactiek scoorden de gasten in de 4e en de 11e minuut. Ook in de tweede helft liepen de Drontenaren achter de feiten aan en kon de ploeg nauwelijks weerstand bieden aan de aanvalsdrift van de tegenstander. Invaller Quincy Arends van DOVO bepaalde met twee treffers in het tweede bedrijf de eindstand op 0-4.

ASV Dronten speelt het volgende competitieduel over twee weken. De ploeg gaat dan op bezoek bij Sparta Nijkerk.