ASV Dronten kansloos tegen DOVO

DRONTEN
De voetballers van ASV Dronten hebben zaterdag in de hoofdklasse het thuisduel tegen DOVO verloren. De gasten uit Veenendaal waren met 0-4 veel te sterk voor de Drontenaren. Bij de rust stond de nummer twee van de competitie al met 0-2 voor. 

Tijdens het tweede duel onder leiding van de nieuwe trainer Raymond Schuurman werden de Drontenaren in de openingsfase overrompeld. De gasten zetten ASV Dronten vanaf het begin onder druk. Door deze tactiek scoorden de gasten in de 4e en de 11e minuut. Ook in de tweede helft liepen de Drontenaren achter de feiten aan en kon de ploeg nauwelijks weerstand bieden aan de aanvalsdrift van de tegenstander. Invaller Quincy Arends van DOVO bepaalde met twee treffers in het tweede bedrijf de eindstand op 0-4. 

ASV Dronten speelt het volgende competitieduel over twee weken. De ploeg gaat dan op bezoek bij Sparta Nijkerk. 

 

reacties (11)

 • svurker

   

  Geen schande van de nr 1 verliezen. Je kan beter in de eerste klasse verkeren en af en toe wat winnen,dan is de suppporter tevreden en de trainer en spelers. Als je te hoog wil en niet kan krijg je burgeroorlog onder elkaar. Nu het beste er van maken en blijven vechten

  reageer
 • pieter

   

  Waren een maatje te groot,!!! volgend jaar een klasse lager en weer lekker gaan voetballen, ken je beperkingen !!!!!

  reageer
 • Pieter

   

  Je kan wel een andere trainer aanhalen maar dat helpt niet getuige deze nederlaag. En dan kan men wel zeggen het over DOVO het is de topfavoriet. Geloof het of niet als je als team wil winnen dan ga je er voor. De spelers moeten het doen en niet de trainer. Al zou deze man met de beste mogelijkheden zin team aansturen, dan nog moeten de spelers het maken. Dat is voetbal

  reageer
 • Supporter

   

  Dramatisch slecht voetbal. Zit geen enkel idee achter en de uitvoering is zo mogelijk nog slechter.

  reageer
 • piet

   

  u zegt geen idee en de uitvoering is nog slechter . dan moet er toch een idee zijn anders is er ook geen uitvoering mogelijk. maar u bent vast niet geweest gistermiddag want zo slecht was het voetbal niet alleen was Dovo en zoals de meeste clubs in de hoofdklasse een maatje of soms twee maatjes te groot.

 • John van d wel

   

  Ik zei toch lachwekkend! !!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • The real Clouseau

   

  De pot verwijt de ketel. Toch zielig als je op deze manier denkt de slimste te zijn. Maar succes met je naam Clouseau, wij zullen dan wel onder een ander speudoniem onze bevindingen plaatsen. In ieder geval goed te vernemen van een echte Dronter speler dat het goede gevoel er weer is in de groep, alleen jammer dat je dan nog steeds dik aan de blauw groen witte broek krijgt. Gewoon te weinig kwaliteit in deze groep voor de hoofdklasse. Weggegooid seizoen hetgeen de blauw groen witte club echt helemaal niets brengt!

  reageer
 • Ron

   

  Spelers en bestuur. Kijk eens in de spiegel voor je een trainer weg stuurt.

  reageer
 • Dat hebben ze gedaan want nu staat er weer een team dat plezier uitstraalt en een ploeg met visie over hoe te spelen. Complimenten aan spelers en bestuur voor deze ingreep.

 • Clouseau

   

  Jammer dat er steeds iemand onder mijn pseudoniem blijft posten met negatieve ongein. Dit was een volkomen normale uitslag gelet op de kwaliteit van DOVO. Ik blijf er allen vertrouwen in houden dat de jonge spelers met de nieuwe trainer de weg omhoog gaan vinden. Alles is nog mogelijk!

  reageer
 • The real Clouseau

   

  Nou nou. Zal een kwestie van tijd zijn en dan zegt de ploeg het vertrouwen ook in deze trainer op..........

  reageer
 • Piet

   

  U zou er beter er aan doen om onder u eigen naam te posten. Want dit bericht slaat nergens op want de ploeg straalt de laatste twee wedstrijden weer iets van flair en plezier uit en speelt met een idee wat bij de andere trainer niet aanwezig was. Alleen was vandaag kampioensploeg nummer 1 DOVO te sterk. Maar deze ploeg gaat met deze trainer heus nog wel zijn punten pakken maar dat ze niet hoofdklasse waardig zijn was al bekend,

 • voetballiefhebber

   

  Het team heeft de kwaliteiten nu eenmaal niet, een trainerswissel zal daar voorlopig geen verandering in brengen. Twee van de naaste concurrenten pakken vandaag wel 3 punten, P/D is verder weg dan ooit. Van een schokeffect is zoals te verwachten was geen sprake. Waarom moest die vorige trainer ook alweer weg?

  reageer
 • Piet

   

  Als u bij de wedstrijd bent geweest heeft u kunnen zien dat het elftal beter staat( alleen deze tegenstander is topfavoriet voor het kampioensschap). En waarom de vorige trainer weg moest dan had u de vorige wedstrijden moeten bekijken en de trainingen van toen en nu moeten volgen

 • Hans

   

  haha trainer verwachte een stunt nou dat werd het zeker.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert