Flevo Boys onderuit in Barneveld

EMMELOORD
Hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord heeft zaterdag in Barneveld het uitduel in de hoofdklasse B tegen SDVB verloren. De ploeg van trainer Inne Schotanus ging met 2-1 onderuit. Het enige doelpunt van de Emmeloorders werd gemaakt door Frank Post.

Het was al weer de achtste competitienederlaag van de Emmeloorders die ondertussen zijn afgezakt naar de een na laatste plaats in de competitie. 

Bij Flevo Boys stond Geert Arend Roorda in de basis. Hij werd deze week aangetrokken door de Emmeloorders. Roorda is oud-speler van onder meer SC Heerenveen en Sparta. Roorda kreeg in zijn eerste duel voor Flevo Boys een gele kaart.

reacties (30)

 • Koos34

   

  Zaterdag moet te doen zijn voor de beker. En week erop tegen staphorst wat ook niet in goeden doen is

  reageer
 • Bernard

   

  Het spel is kloote. Er word niet gevoetbagevoetbald het twede doet het nog beter. Laat nu maar eens wat zie wat julli echt waard zijn

  reageer
 • Keesie

   

  Dat is toch de man die niet kan lachen. Niet met mensen om kan gaan en overal word weggestuurd. .wat dacht je van eerst wat spelers geld inhouden???80% minder betalen. Nou dan gaan er een partij goals vallen. Dan is die 9-0 tegen acv dat stelt dan niets voor. Maar als je het na 12 wedstrijden nog niet snapt dat de spelers op de verkeerde plek staan en het 4-4-2 niet werkt. En de oude beelden van 4-4-3 van paar jaar terug bekijkt. Dan ben je zeer koppig of zeer dom. Wie gaat er eigenlijk over het systeem? ?

  reageer
 • Meine

   

  Wat een negativiteit rond de club, jammer. Wel zaak dat er op de komende ledenvergadering een aantal dingen uitgesproken gaan worden. Ik hoop dat voor de verandering de complete TC eens niet "met kennisgeving afwezig" is, en dat ze wat duidelijkheid kunnen geven over e.e.a.

  reageer
 • Urkerweg

   

  Jan Schulting schijnt al gezien te zijn...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Keesie

   

  De ansichtkaart werd verscheurd en het dwarrelde over het gras,de poldertoren bleek een blauwewitte vlag te bevatten. Gelukkig zijn er beelden van en de partij voor de dieren heeft al contact gehad met het bestuur van fb voor schorsing van roorda tot zo en zo de winterstop . Hevig in shock was flevoboys toen het de tenue kleuren zag van Barneveld hevig gekreun steeg op uit de gelederen van de Boys...Ja hoor een dejavu ..Ze kunnen geen blauw wit meer zien. . Maar gelukkig was daar d van der wal en roorda die deze middag tot een goed einde brachten met deze zo belangrijke punten.

  reageer
 • En zo is het

   

  Hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord heeft zaterdag in Barneveld het uitduel in de hoofdklasse B tegen SDVB gewonnen. De ploeg van trainer Inne Schotanus ging met 2-1 met de punten ervan door. De doelpunten van de Emmeloorders werden gemaakt door Frank Post. Het was al weer de achtste competitiewimst van de Emmeloorders die ondertussen zijn opgeklommen naar de een na bovenste plaats in de competitie. Bij Flevo Boys stond Geert Arend Roorda in de basis. Hij werd deze week aangetrokken door de Emmeloorders. Roorda is oud-speler van onder meer SC Heerenveen en Sparta. Roorda kreeg in zijn eerste duel voor Flevo Boys een leuke ansichtkaart van de poldertoren.

  reageer
 • hoogmoed

   

  Hoogmoed komt voor de val. Denkt niet dat het goed komt als je van de onderste 2 al verliest. Ben benieuwd hoe het er nu en straks allemaal financieel voorstaat met de club. Een terugval brengt ernstige financiële gevolgen met zich mee,en onzekerheid.En dat is voor een amateurclubje niet best om daar uit te komen

  reageer
 • Jaap

   

  Iedereen die Urk een warm en positief hart toedraagt en Flevo-Boys een zeer negatief hart toedraagt, gelet op de vele negatieve reacties waar men blijkbaar van geniet om dat lekker anoniem te spuien, wil ik één ding zeggen: "Laat Sportiviteit Een Begrip Zijn"!

  reageer
 • Sv urk 1 supporter

   

  Ik draag sv urk een warm hart maar van fb hoop ik gewoon wel dat ze onder urk komen maar gewoon samen met urk in de hoofdklasse blijven en volgend jaar gewoon de derby hebben. Fb komt hopelijk ook weer uit deze diepe dal en gaan strijden om zich te handhaven

 • Tja

   

  Het degraderen komt steeds dichterbij. Afgelopen seizoenen te hoog van die lekke poldertoren geblazen.

  reageer
 • jammer

   

  En weet wat zo jammer is,als william ooit terug wil moet je hem eerst weer opleiden en aftrainen.Kun je nog niet gelijk gebruik van hem maken.

  reageer
 • Realist

   

  Hoofdklasse of 1e klasse. Wat maakt het uit. Wat is de hoofdklasse tegenwoordig nog ? Het op 3 na hoogste amateur niveau. De top amateurteams spelen 3e of 2e divisie. Dus of je nou hoofdklasse of 1e klasse speelt maakt ook niet meer zoveel uit. Dus helemaal opnieuw beginnen. Nieuwe technische mensen aanstellen. Want dat het vertrek van spelers vreselijk slecht is opgevangen en ingevuld door technische verantwoordelijken valt (haast) niet meer te ontkennen.

  reageer
 • Erik

   

  Lach me rot. De arrogantie wordt eindelijk afgestraft!!

  reageer
 • Jaap

   

  Negatieve berichtgeving blijft aanzwellen van de kritikasters. Zet hem op jongens. Laat je horen. Het zit ons dit seizoen tegen.

  reageer
 • Christiaan

   

  Staat er op Wikipedia dat flevoboys de topploeg is van de Noordoostpolder. ...man schaam me rot

  reageer
 • Lange halen snel thuis

   

  Als zelfs een noodgreep niet helpt. Balken over svzw vorig jaar. En jezelf zo naar beneden halen Door er iemand bij te halen om uit de gevarenzone te komen. Dik verdiend verloren .Eerste klasse lijkt in het zicht. Geluk dat oranje nassau het laat liggen. Nu komt de top 5 weer op bezoek en er zal een wonder moeten gebeuren wil je hier of daar punten sprokkelen.En nieuwe trainer zal niet helpen om dit zooitje op de rails te krijgen. Het is enigste wat over blijft is de scheids omkopen. Denk dat de geldkraan volgend seizoen flink word dichtgeknepen Door de sponsors. En dan kan de entree en contributie weer de Lucht in. Man man zijn er dan geen echte kerels in emmeloord.ik ga niet meer heen. Geen waar voor mijn centen

  reageer
 • HJ

   

  Wat is het idee tot de winterstop ? We hebben Roorda dis het komt goed???? Of zit er ook een vorm van visie en beleid achter de komst van Roorda. Functioneerd Roorda goed met 4 middenvelders of juist niet? Welk systeem past het bedt bij selectie??? En noem maar op!

  reageer
 • jaap

   

  word tijd om nog 10 ex prof spelers te kopen! william de boer jij had beter terug kunnen gaan naar sv urk jonge, want hier bij fb word het eerder eerste klasse dan hoofdklasse. het is en blijven vreemden. het draait alleen maar om de centen. urk 1 is een club waar het nog echt om voetbal gaat!

  reageer
 • Emmeloord spotter

   

  Dit gaat fout. Wat een treurnis

  reageer
 • Flevo boys "supporter"

   

  Hoe lang mag de technische staf nog aanblijven? Wie gaat dit recht brijen? Schotanus is niet geschikt, weer een flop van Mesu! Buimer kunnen ze beter een ligstoel geven. De voorzitter durft geen beslissingen te nemen en Leeflang heeft de club al kapot gemaakt. Helemaal opnieuw beginnen is mijn advies! Zoals Urk heeft gedaan, dat is opleiden. Technische staf en tc weg. Arjen Postma en Bennie Vissers terughalen en opnieuw beginnen, die hebben het beide prima gedaan, jongens van de club!

  reageer
 • Jan

   

  De eerste van vier wedstrijden met GAJ dus geëindigd met nul punten. Heb weinig vertrouwen in de komende drie. Dar gaan dure wedstrijden worden voor ons. Word er nog iemand op z'n verantwoordelijkheid aangesproken straks? Ik weet het al. Niet dus, zo gaat dat bij ons. Ben benieuwd of de BCF vindt van de manier waarop er met hun munten omgegegaan word

  reageer
 • Robbie

   

  Het bestuur kan deze trainer toch niet langer de hand boven zijn hoofd houden. De resultaten zijn slecht, het spel is niet om aan te zien. Nu komt hij ook nog met een noodgreep, door een "vriendje" mee te laten doen. Verlos deze man uit zijn lijden. hij is gewoon geen trainer voor een hoofdklasse club.

  reageer
 • Kijker

   

  word nu wel een triest verhaal daar in Emmeloord

  reageer
 • Cup

   

  Zo zie je maar...tegen Apeldoorn hebben ze echt super geluk gehad dat het goed viel. ..Want Apeldoorn speelde akelig goed toen! Maar strax word er weer gezegd dit was de beste partij van fb tegen barneveld

  reageer
 • Watcher

   

  Tja wat moet je met een middenvelder als je als het hele seizoen het middenveld overslaat en alleen maar de lange bal hanteert.Pfft als buitenstaander zwaar vermoeiend kun je rekenen Hoe de supporters zich voelen. Vinden jullie ook dat het systeem niet werkt en er iets anders moet gebeuren dan de lange bal. Ik weet niet of het onderschatting was vanmiddag maar als je deze laatste 2 wedstrijden niet kan winnen zou ik zeggen handdoek in de ring. Zonde hoor

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Zit het tussen de oren wel goed bij FB? Heb zomaar het gevoel dat dat een grote rol speelt. De rest van het seizoen degradatievoetbal, slap hoor.

  reageer
 • Zootje

   

  Het is nu wel duidelijk. Bestuur , Leeflang , Mesu. Neem je verantwoording, geef de club terug aan de leden. Jullie feestje is wel geweest.

  reageer
 • Blamage

   

  Hoe diep kun je zinken. ..geluk dat dronten verloor.Nu zijn de rapen gaar en gaat er paniek uitbreken en gaan ze spelers uit de jeugd halen en de rest op de bank.

  reageer
 • Oh nee

   

  Schande

  reageer
 • Polderboer

   

  Eerste klasse here we come!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert