Hockeyheren verliezen onnodig van Tilburg

ALMERE • Zo 13 november 2016 | 16:20 • Zondag 13 november 2016 | 16:20
De heren van De Almeerse Hockey Club hebben zondag het thuisduel in de hoofdklasse tegen Tilburg met 1-4 verloren. Bij de rust was de stand 1-2 in het voordeel van de gasten.

Tilburg begon sterker aan het duel en opende in de 4e minuut de score. Negen minuten later was het al weer raak voor de gasten. Daarna kregen de Almeerders meer grip op het spel van de tegenstander. Dit resulteerde op slag van rust in de aansluitingstreffer van Huub de With.

In de eerste en de tweede helft kregen de Almeerders acht strafcorners maar er ging er geen één in. De gasten sprongen beter met de kansen om en wisten nog twee keer te scoren.

De heren spelen volgende week een uitduel tegen Amsterdam.