Almere City FC wint bizar duel tegen Telstar: 3-6

ALMERE • Vr 18 november 2016 | 18:49 • Vrijdag 18 november 2016 | 18:49
Almere City FC heeft vrijdagavond de achtste competitiewedstrijd op rij gewonnen. In Velsen Zuid waren de Almeerders na een bizar duel met 3-6 te sterk voor Telstar. Bij rust leidde Almere City FC nog met 0-2.

In de eerste helft kwamen de Almeerders al na 34 seconden spelen op voorsprong door Sjerjill Mac-Donald. Het was zijn eerste treffer in Almeerse dienst.Telstar kreeg vervolgens goede kansen op de gelijkmaker, maar doelman Chiel Kramer was bij de les. In de extra tijd van de eerste helft wist Ahannach via een van richting veranderd schot de 0-2 te maken.

In de tweede helft boog Telstar de achterstand in een tijdbestek van 11 minuten om in een 3-2 voorsprong via Abdulahi, Donald en Mahmudov. De Almeerders toonden echter veerkracht en gingen via twee goals van Ahannach, opnieuw Mac-Donald en invaller Van der Water alsnog met de volle winst naar huis: 3-6

Opstelling Almere City FC:
Kramer, Vet, Ramsteijn, Mirani, Quasten, Overtoom (Waalkens) , Salasiwa, Arica, Mac-Donald (Van der Water), Ten Voorde, Ahannach

Bank: Van der Water, Lanser, Tadmine, Pistoor (keeper), Metalsi, Waalkens, Van Haaren.