Flevo Boys met moeite verder in beker

EMMELOORD • Za 19 november 2016 | 17:04 • Zaterdag 19 november 2016 | 17:04
De voetballers van Flevo Boys hebben zich zaterdag in Meppel ten koste van Alcides geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. Na 90 minuten was de stand 1-1. Flevo Boys nam daarna de strafschoppenserie beter.

De Emmeloorders begonnen voortvarend aan het duel tegen de zondag eersteklasser. In de 5e minuut scoorde Aran Nijboer al de openingstreffer. In de 21e minuut maakte de thuisploeg weer gelijk. Roy Visscher zag zijn voorzet zomaar in het Emmeloordse doel belanden.

In de tweede helft hadden beide ploegen kansen om op voorsprong te komen maar deze werden niet benut.
In de strafschoppenserie die volgde miste Alcides twee keer vanaf elf meter. De Emmeloorders maakten geen fouten.