Flevo Boys met moeite verder in beker

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zich zaterdag in Meppel ten koste van Alcides geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. Na 90 minuten was de stand 1-1. Flevo Boys nam daarna de strafschoppenserie beter. 

De Emmeloorders begonnen voortvarend aan het duel tegen de zondag eersteklasser. In de 5e minuut scoorde Aran Nijboer al de openingstreffer. In de 21e minuut maakte de thuisploeg weer gelijk. Roy Visscher zag zijn voorzet zomaar in het Emmeloordse doel belanden. 

In de tweede helft hadden beide ploegen kansen om op voorsprong te komen maar deze werden niet benut. 
In de strafschoppenserie die volgde miste Alcides twee keer vanaf elf meter. De Emmeloorders maakten geen fouten. 
 

reacties (6)

 • Watcher

   

  Er volgen nog maar een paar heeeeel belangrijke wedstrijden voor de winterstop. Fb word steeds slechter en de rest zoals barneveld of eemdijk scharrelen af en toe puntjes erbij en lijken beter in vorm te komen. Als er nu geen punten komen voor de stop,zie ik het heel somber in. Nog even dan heb je muiterij ik vind het echt jammer voor de supporters die er met regen wind en kou staan. Hoelang houden deze het nog vol.

  reageer
 • PolderKlaas

   

  Resultaat goed, manier waarop tegen een erg matige ploeg zal weinig zelfvertrouwen geven .rosink prima, allemaal ophouden over zijn postuur nu eens een keerSpel van ons om eerlijk te zijnGeen enkele verbetering zichtbaar. Ik begrijp het idee van Inne niet. Geen enkele opbouw van achteruit, dom naar voren pegelen, middenveld overslaan, aanvallers machteloos. Wissels brengen niets extras ook hier mis ik het idee volledig. Hou ons hart vast voor de komende weken.

  reageer
 • fc bant

   

  De ploeg steunt op rosink. Word totaal geen druk gezet,verdediging is slappe was. En de voorhoede moet het doen met de lange bal.

  reageer
 • Tja

   

  Malaise duurt voort.

  reageer
 • Alcides

   

  Ze kunnen beter ophouden.Dit moet je met 4 a 5-0 winnen. Vond ons tweede helft boven fb uitstijgen en ze hebben echt geluk aan die keeper. Wist niet dat ze zo slecht waren.Doet me denken aan dat gesprek van inne net voor de bouwvak,we gaan voor bovenin het linkerrijtje. Nou als het je de rijen omdraait dan klopt dat wel😂

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Zo is het

   

  Emmeloord - Flevo Boys moeiteloos verder in beker De voetballers van Flevo Boys hebben zich zaterdag in Meppel ten koste van Alcides geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. Na 90 minuten was de stand 1-11. Flevo Boys nam daarna de strafschoppenserie ook nog eens beter. De Emmeloorders begonnen voortvarend aan het duel tegen de zondag eersteklasser. In de 5e minuut scoorde Aran Nijboer al de openingstreffer. In de 21e minuut maakte de thuisploeg weer gelijk. Roy Visscher zag zijn voorzet zomaar in het Emmeloordse doel belanden. In de tweede helft hadden beide ploegen kansen om op voorsprong te komen maar deze werden alleen de Flevo Boys benut. In de strafschoppenserie die volgde miste Alcides twee keer vanaf elf meter. De Emmeloorders maakten totaal geen fouten en lieten diepe indrukken achter in het koude donkere Meppel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert