Voorzitter Mueller verlaat Buitenboys

ALMERE
Voorzitter Rob Mueller van voetbalvereniging Buitenboys uit Almere stopt. Tijdens de ledenvergadering die komende maandag wordt gehouden, zal hij de voorzittershamer voor de laatste keer gebruiken. De leden kiezen dan een geheel nieuw bestuur.

Mueller, die de afgelopen drie jaar voorzitter is geweest, heeft het te druk met nieuwe werkzaamheden. Daardoor kan hij niet genoeg tijd meer vrijmaken om voorzitter te blijven, laat hij weten. De bijna oud-voorzitter laat de club met trots achter. "We zijn van een echte campingvereniging geklommen naar een club van aanzien."

Opvolger nog niet bekend
Het is nog niet duidelijk wie de nieuwe voorzitter wordt. Volgens Mueller stelt de huidige secretaris, Richard Langeveld, zich beschikbaar voor de functie. Hij weet niet of er nog andere kandidaten zijn.

reacties (5)

 • Klaas

   

  Allemaal eigen belang, kijk naar de voetbalschool............... Maar laat de club zich richten op de toekomst, en niet achterom kijken, gedane zaken nemen geen keer. Straks een nieuw clubhuis, genoeg leden, nu nog een bestuur, De club is van de leden, laten we dat niet vergeten, dus kom naar de ledenvergadering en laat je stem horen, dan hoef je achteraf ook geen commentaar te leveren.

  reageer
 • Joke B

   

  Ik vind echt het jammer dat Rob Mueller ermee stopt. Een man die er voor me was toen ik het echt nodig had en een voorzitter met het hart op de juiste plaats. Na de scheiding 5 jaar geleden weigerde mijn ex man te betalen voor onze 5 jongens en Rob heeft dit ieder jaar altijd prima met mij opgelost. Ook het jaarlijkse oliebollen bakken was een groot feest. Ik zal de spelletjes avonden ook niet snel vergeten wanneer we met een hele kleine groep overbleven in de kantine, als het wat later werd zong je altijd "Ik heb een Euromast".

  reageer
 • Kees

   

  Binnen 3 jaar een club afbreken. Toen hij nog niet het alleenrecht had was Buitenboys echt een club. Het vorige bestuur waar dhr Mueller en dhr langeveld ook in zaten hebben de club op de kaart gezet. Maar daarna was er geen controle voor dhr Mueller. Deed alles waar hij beter van werd. En niemand hield hem tegen. Dit is ook een zwakte van dhr Langeveld. Het is te hopen dat de mensen rondom dhr Mueller allemaal weg rennen. Is nu afwachten hoe het met Buitenboys verder gaat. ik weet bijna zeker dat Mueller en co iets achter de hand houden. Dan hoop ik dat de leden echt opstaan en zeggen wat ze van hem denken.

  reageer
 • Klaas

   

  Dit is meneer Mueller.... eigen keus om te vertrekken ?? Echt niet !!! Het werd te heet onder zijn voeten.... goed dat hij weg gaat... nu hopen dat Buitenboys weer word zoals het ooit was....

  reageer
 • Dave

   

  Te druk met sportcafé in Amsterdam ? Waarom zijn er ook problemen met de voetbalschool van Dhr. Mueller. Waarom stopt Dhr. Burleson ook met zijn werkzaamheden ? " club van aanzien " ? Nieuwe voorzitter Dhr. Langeveld ? Ben benieuwd.........................

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert