Koster ziet progressie bij Jong Almere City

ALMERE • Do 24 november 2016 | 19:55 • Donderdag 24 november 2016 | 19:55
Jong Almere City FC weet steeds beter om te gaan met het fysieke voetbal dat gespeeld wordt in de Derde Divisie. Dat zegt trainer René Koster daags voor de belangrijke wedstrijd tegen Quick Boys.

Koster zag dat zijn jonge ploeg in de eerste maanden van de competitie nog veel doelpunten tegen kreeg uit spelhervattingen en mede daardoor nog maar weinig punten haalde. De Almeerse oefenmeester wijt dat onder meer aan het feit dat het team vaak in een andere samenstelling speelt en daardoor minder aan automatismen kan werken.

De coach van Jong Almere City FC verwacht niet dat zijn ploeg hoeft te vrezen voor degradatie. Momenteel staat het team 17e in de Derde Divisie. Volgens Koster is dat het ideale niveau voor de Almeerse beloften en moet pas aan promotie naar de Tweede Divisie gedacht worden zodra de club ook op andere terreinen de volgende stap maakt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel