Almere City FC verliest topper van VVV Venlo

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond de topper tegen VVV Venlo verloren. In het eigen Yanmar stadion verloor de ploeg van Jack de Gier met 0-2 van de Limburgers. Door de nederlaag kwam er een einde aan een reeks van acht overwinningen op rij voor de Almeerders.

In de eerste helft kwamen de gasten na 38 minuten op voorsprong na een snoeiharde vrije trap van Clint Leemans. In de tweede helft verdubbelde VVV de marge door een goal van Vito Van Crooy.

In de stand om de tweede periodetitel is Almere City FC na de nederlaag nu gedeeld koploper met Helmond Sport en MVV. Komende maandag speelt de ploeg weer een wedstrijd in de Jupiler League: dan gaan de Almeerders op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Opstelling Almere City FC: Kramer, Salasiwa, Ramsteijn, Mirani, Quasten (van der Water), Overtoom, Vet (Waalkens),  Arica, Mac-Donald, Ten Voorde Ahannach

Opstelling VVV: Delano van Crooy, Janssen, Promes, Roseler, Rutten (Dekker 36.), Leemans, Opoku, Post, Hunte (Sleegers), Seuntjens (Receveur) en Vito van Crooy

Geel: Arica (Almere City FC), Post, Hunte, Dekker en Ralf Seuntjens (VVV Venlo)

 

reacties (6)

 • A.

   

  Dan heb je nog nooit een wedstrijd van Jong gekeken zeker? Kramer is de beste keeper die we hebben, met afstand.

  reageer
 • Steven Koestal

   

  Jammer!

  reageer
 • 036

   

  Zou keeper Roy Pistoor een keer willen zien misschien wat zekerder

  reageer
 • A.

   

  Helaas verloren, ondanks dat de vrije trap waar de 0-1 uit voor kwam geen vrije trap was en Venlo minimaal voor één speler een 2e gele kaart had moeten krijgen heb ej verdiend verloren. VVV heeft je goed uit je eigen spel gehouden en was effectief in de 2 kansen die ze kregen. Het geloof ontbrak, dat zag je ook in de schoten die Almere meestal mooi erin krult of hard in de hoek. Dat waren ditmaal rollertjes in de handen van de keeper. Helaas, maar geen man overboord. Maandag mogen we weer!

  reageer
 • willem-stad

   

  Succes, spannend wel. Ik beloof hierbij een seizoenskaart te kopen zodra jullie in de eredivisie geraken.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert