Bestuur Flevo Boys houdt vertrouwen in trainer

EMMELOORD
Voorzitter Albert Ligtenberg van Flevo Boys houdt ook na de nederlaag tegen Staphorst vertrouwen in hoofdtrainer Inne Schotanus. De hoofdklasser uit Emmeloord is bezig aan een slecht seizoen, toch staat Ligtenberg nog achter de trainer.

Flevo Boys blijft na de 3-0 nederlaag tegen VV Staphorst op een degradatieplaats staan. De ploeg van Schotanus staat op de één na laatste plaats in de Hoofdklasse B. Flevo Boys behaalde uit de eerste dertien duels slechts acht punten.

Ook aanvoerder Aran Nijboer zegt de slechte resultaten vooral binnen de selectie te zoeken en dat een vertrek van de trainer niet aan de orde is.

ASV Dronten stuurde begin deze maand trainer Wim Kroes weg na tegenvallende prestaties. De ploeg is hekkensluiter van de hoofdklasse B. 

 

reacties (10)

 • Fabeltjeskrant

   

  Door de hele vereniging: weinig plezier, geen prestaties

  reageer
 • HHC-er

   

  Roorda in winterstop naar ons zo gaan de geruchten hier in Hardenberg.

  reageer
 • WHTEE

   

  Nou je mag hopen van niet. Voegt niks toe hoor

 • Bant a1

   

  Die arme voorzitter.. helemaal in de tang van mesu en consorten. .

  reageer
 • De blauwen

   

  Vanaf de andere kant van het complex zie je dit gebeuren. Het is sneu voor de hardwerkende trainers, spelers en vrijwilligers, dat er vanuit wanbeleid zoveel kapot wordt gemaakt. Doel: 1e jeugdelftallen 2e/3e divisie niveau. 2e jeugdelftallen hoofdklasse. Er is al geen A2 meer, B2 stijf onderaan 1e klasse, etc. Waar is dhr Leeflang? Met hem ging toch een andere wind waaien? De wind is nu een keiharde storm geworden, in het nadeel van de club. Er is maar 1 uitweg om Flevo Boys weer de goede kant op te krijgen. Stuur de mannen weg die er alleen maar voor zichzelf zijn !

  reageer
 • John H

   

  Ik begrijp de voorzitter ook wel. De trainer past wel bij het niveau van de selectie en dat is eerste klasse. Laten we beginnen om Mesu nooit meer een selectie te mogen samenstellen. Maar nog eerder Leeflang eruit voordat we geen jeugd meer overhouden laat staan op enig niveau.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Super groof

   

  Plezier en prestatie........!?!? Het plezier missen we op veel plekken bij ons cluppie.....! Laten we ons daar eerst maar eens zorgen om maken. Want de koppies staan redelijk strak bij veel mensen. Een lach met kiespijn zie ik vaak verschijnen op de gelaten.... Hier maak ik mij zorgen om....! Mensen op het bestuurlijk vlak van de club moeten eens transparant werken en niet alles achter gesloten deuren bespreken. Praat eens met mensen van de club, heb een luisterend oor voor de mensen die wekelijks hun club, op wat voor manier ook steunen. En duik na een wedstrijd niet gelijk met elkaar achter gesloten deuren.....! Ik zeg; Transparantie, plezier en dan prestatie!!!!!!

  reageer
 • Tja

   

  De veroorzaker van al deze ellende is in geen velden of wegen te bekennen. JM zal woensdagavond ook wel weer absent zijn. Buiten zijn verantwoordelijkheid voor selectie en staf van het 1e is hij ook verantwoordelijk voor de dramatische prestaties van de jeugd. A1 volgend jaar niet eens meer op divisieniveau, bij B1 begint het gezeur ook al, tijd dat JM en z'n lakei bij de jeugd eens conclusies trekken en de eer aan henzelf houden. Deze voorzitter en z'n slappe bestuur mist nl. de ballen om dat voor hen te doen! Groeten van een teleurgesteld lid die er woensdag wel zal zijn.

  reageer
 • Haha

   

  Precies.. Er gebeurt niets met de spelers op het veld. .blijven dezelfde en steeds dezelfde wissels. Dus is het de ene niet word het de andere

  reageer
 • Whizzkid

   

  Slappe trainer slappe voorzitter. Hij wilde hem zelf graag hebben dus tja dan lijden ze als bestuur incl Mesu gezichtsverlies en dat willen ze niet. Nee dan gewoon lekker doorgaan met Inne en volgend jaar mooi in de 1e klasse voetballen. 👍🏻

  reageer
 • Supporter

   

  Als ze zeggen dat ze vertrouwen houden Inne, moet je gaan oppassen !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert