NAC Breda wint van Almere City FC: 3-1

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen NAC verloren. In Breda won de thuisploeg met 3-1 van de Almeerders. Bij rust was het nog 0-0.

Vlak na rust kwam NAC op voorsprong door een benutte penalty van Brandon Barker. Almere toonde vervolgens veerkracht en kwam via Sherjill Mac-Donald op gelijke hoogte.

Beide ploegen kregen vervolgens goede kansen, maar uiteindelijk was het NAC dat in de slotfase aan het langste eind trok: Robbie Haemhouts (oud FC Omniworld) haalde verwoestend uit en scoorde de 2-1, waarna Agyepong in de extra tijd ook nog de 3-1 mocht aantekenen.   
Wedstrijdverloop: 

90e min: Goal 3-1 NAC door Agyepong

84e min: GOAL NAC: Haemhouts haalt verwoestend uit namens de thuisploeg: 2-1 

78e min: Wat een geluk voor Almere City FC: Barker hakt de bal op de lat namens NAC

77e min: Kans voor Almere City FC: Ten Voorde mist de voorzet en vervolgens schiet Arica hoog over.

68e min: Heldenrol voor doelman Chiel Kramer. Hij houdt Almere City FC tot 2x prima op de been: eerst op de inzet van Barker daarna het schot van Haemhouts klemvast. 

62e min: Kans Almere City FC: vrije schietkans Rick ten Voorde scheert rakelings over de goal van Jorn Brondeel. 

58e min: GOAL Almere City FC: Sherjill MacDonald wordt aangespeeld in de zestien, gebruikt prima zijn lichaam en scoort heerlijk de 1-1 

51e min: Ahannach krult de bal over de goal van NAC

47e min: GOAL NAC: Barker benut de strafschop: 1-0 

46emin: De tweede helft kan niet slchter beginnen. Dessers wordt de diepte ingestuurd en wordt vervolgens in de zestien onderuitgeschoffeld door Vet: penalty en een gele kaart   

45e min: Haemhouts kopt net naast namens de thuisploeg. Het is gelijk rust: 0-0

38e min: Yener Arica schiet van ruime afstand naast, Almere City komt nu even beter onder de druk vandaan. 

31e min: Eindelijk is Almere City FC gevaarlijk: Tom Overtoom schiet vanaf de rand van de zestien rakelings over. 

26e min: De druk is groot op de goal van Almere City FC. Cyriel Dessers schiet vanaf de rand van het strafschopgebied net naast namens NAC

25e min: Weer een megakans voor NAC: Giovanni Korte moet de 1-0 binnenschieten, maar faalt oog in oog met Kramer. Prima safe opnieuw. 

16e min: Opnieuw is Barker gevaarlijk op links namens de thuisploeg. Zijn inzet kan tenauwernood door doelman Kramer tot corner verwerkt worden. 

8e min: Grote kans voor NAC. Brandon Barker is op links gelegenheidsrechtsback Damon Mirani te slim af, maar Robbie Heamhouts prikt de bal bij de eerste paal de bal naast. 

Opstelling Almere City FC: Kramer, Vet (Waalkens), Ramsteijn, Mirani, Salasiwa, Overtoom, Rijsdijk (Van der Water), Arica, Mac-Donald, Ten Voorde, Ahannach 

Reserves: Pistoor (keeper), Van der Water, Lanser, Tadmine, Waalkens, Van Haaren

Geel: Vet, Overtoom

reacties (6)

 • A.

   

  Almere speelde voluit voor de winst, NAC speelde ook voor de winst. zorgde voor een geweldige wedstrijd die je helaas verliest. Kramer was man of the match met een aantal geweldige reddingen. 2e periode ga je niet meer halen, nu knallen voor de volgende periode. Dan zijn de verdedigers er ook weer bij.

  reageer
 • Ron

   

  uithuilen en op nieuw beginnen komt allemaal goed

  reageer
 • Steven Koestal

   

  Jammer!

  reageer
 • Beo

   

  Jammer dat het stuk liep op het laatst. We missen ook een aantal sterke spelers. Op dan maar naar de 3e periode. Al hoe wel het vrijdag nog mogelijk is hoor..... Goede trainings week en tot vrijdag.

  reageer
 • Peppie

   

  😂😂😂😂

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert