Flevo Boys pakt een punt in Putten

EMMELOORD • Za 3 december 2016 | 16:58 • Zaterdag 3 december 2016 | 16:58
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in de hoofdklasse met moeite een zwaarbevochten punt gepakt. De ploeg van trainer Inne Schotanus speelde op bezoek bij SDC Putten met 2-2 gelijk. Bij de rust stonden de Emmeloorders nog met 2-1 achter.

Flevo Boys kende een vliegende start. Na drie minuten scoorde Frank Post al de openingstreffer. Drie minuten later kon de thuisploeg de gelijkmaker noteren. SDC Putten kreeg in de eerste helft de beste kansen. Door een blunder van Flevo Boys doelman Rosink kwam SDCP in de 31e minuut op een 2-1 voorsprong. Flevo Boys kreeg voor rust één kans op een doelpunt. Timon Rorije schoot de bal op de paal.

Na de pauze krijgen de Puttenaren de beste kansen. Toch weet Flevo Boys via Aran Nijboer in de 70e minuut de gelijkmaker te scoren.

Flevo Boys speelt volgende week de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op eigen veld tegen AZSV.