Flevo Boys wint ruim van AZSV: 3-0

EMMELOORD • Za 10 december 2016 | 16:03 • Zaterdag 10 december 2016 | 16:03
De voetballers van Flevo Boys hebben eindelijk weer een zege geboekt in de Hoofdklasse B. Op het eigen sportpark Ervenbos was de ploeg van Inne Schotanus met 3-0 te sterk voor AZSV uit Aalten.

In de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een goal van Lars Klijnstra. In de tweede helft bepaalde William de Boer met twee doelpunten de eindstand op 3-0.

Het was de laatste wedstrijd voor de korte winterstop. Ondanks de zege blijven de Emmeloorders op de één-na-laatste plaats staan van de Hoofdklasse B. Op 14 januari hervat Flevo Boys de competitie met een uitwedstrijd tegen NSC Nijkerk.