SV Urk verliest bij CSV Apeldoorn

URK
SV Urk heeft de spectaculaire zege van vorige week tegen koploper DOVO geen passend vervolg kunnen geven. De ploeg van Lucas Hoekman verloor zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 3-1.

De Urkers kwamen in de eerste helft nog wel op voorsprong door een goal van Riekelt Nentjes. In de tweede helft boog CSV Apeldoorn de achterstand om in een 3-1 overwinning.

Door de nederlaag zakken de Urkers één plaats op de ranglijst. De ploeg staat nu negende in de Hoofdklasse B. Het was de laatste wedstrijd voor de korte winterstop. Op zaterdag 14 januari hervatten de Urkers de competitie met een thuiswedstrijd tegen Staphorst.

reacties (4)

 • Tja

   

  Jammer dat Urk verloren heeft. We zijn de beste ploeg van Flevoland en superieur aan Flevo Boys. Met deze selectie hadden we al bij de eerste 3 moeten zitten. We hebben gewoon wat pech maar mit unkanger gaan we toch onze droom waarmaken. 3e divisie mit eigen jongens. We zullen de kookploeg uit dorp aa laten zien wie wij zijn!

  reageer
 • Tja

   

  Deze reactie is van Koos34. Hij probeert een soort flevoboys reactie bij Urk te plaatsen. Een echte Urker supporter zegt dit niet. Die vinden de huidige stand en de manier van voetbal prima.

 • Frenky

   

  Ik had van urk niets anders verwacht. Blijft een zwak team, dit is mijn mening.

  reageer
 • Jauwk Arafat

   

  Ik had van jou geen andere mening verwacht. Das mijn mening.

 • Knielus

   

  Ben je je cape weer vergeten superheld ? Dat is mijn mening

 • Urker Jan

   

  Urker doelpunt was van Riekelt Nentjes, ere wie ere toe komt. Urk in 1e helft bovenliggende partij en verdiend met voorsprong de rust in. In de 2e helft had Apeldoorn een ander strijdplan, kreeg de overhand op het middenveld en Urk moest terug. 1-1 en 2-1 vielen binnen 2 minuten en de 3-1 in de 92ste minuut toen Urk enkele kansen op 2-2 niet had benut. Probleem was ook dat Urk eignelijk niet kon wisselen om moegestreden jongens te vervangen met 3 jeugdspelers op de bank. Apledoorn werd met elke wissel wel sterker. Jammer van deze nederlaag maar we staan er keurig voor. Als na het trainingskamp de selectie weer op sterkte is gaan we zeker voor 25 punten in de 2e seizoenshelft. Jongens en staf geniet ervan in Portugal het is jullie zeer, ja zeer van harte gegund. Bedankt voor al die mooie potjes tot nu toe. Vanmiddag was ook een echte wedstrijd, ondanks de nederlaag reden we met een goed gevoel terug naar de Bult.

  reageer
 • Ik

   

  Ja was ingecalculeerd verlies. Punt was mooi geweest. Op het het eind alles of niets. Maar Apeldoorn thuis...... is net als svurk thuis. Volgend jaar driepunter op urk. En selectie in topvorm.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert