ASV Dronten verliest van directe concurrent

DRONTEN
De voetballers van ASV Dronten hebben de thuiswedstrijd tegen hun directe concurrent SDV Barneveld met 2-4 verloren. 

De wedstrijd kwam in de eerste helft na een half uur pas echt op gang met kansen over een weer. SDV Barneveld was uiteindelijk de ploeg die in deze helft scoorde door een doelpunt van Niels Vlugt. Vlak na rust kwam ASV Dronten op gelijke hoogte en leek op dat moment de wedstrijd in handen te hebben. Een onnodige rode kaart voor verdediger Rick Breemhaar gooide echter roet in het eten, want ondanks een korte voorsprong van 2-1 was SDV Barneveld veel beter en liep uiteindelijk naar een 2-4 overwinning uit.

Doordat de concurrentie allemaal wel won, staat ASV Dronten nog steviger op de laatste plaats. 

reacties (8)

 • Cees

   

  Ongelooflijk naïef om op die plek, op dat moment zo in te komen bij een speler die geen kant op kan. Of de kaart nu terecht of niet terecht is, deze domme actie van Breemhaar kost het team de wedstrijd. En dat mag hij zich aantrekken.

  reageer
 • Tatort

   

  Nou Cees neem nou maar een ding aan..... deze speler hoeft zich niets aan te trekken, zich nergens voor te schamen of te excuseren! Kan al zolang hij bij de Blauw Groen Witten speelt zich alles permitteren en niemand zal hem daar op aanspreken. Was al in de jeugd zo, maar je hebt je naam mee of niet.....

 • pieter

   

  Misschien kan Jack de Gier een paar uurtjes vrijmaken om de rest van het Flevolands-voetbal, ik denk bv. aan ASV te ondersteunen ?? zoals Dick Advocaat deed bij Feijenoord.

  reageer
 • Jan

   

  Perfecte tackle op de bal, laffe scheidsrechters hier in Nederland, slappe hap. In Engeland krijg je een staande ovatie voor zo'n tackle. Zonde van asvd, succes in de 2e seizoenshelft!

  reageer
 • Seponeren!

   

  Dat lijkt me ook als je de beelden ziet. Als je naar de bal kijkt zie je dat Breemhaar de bal duidelijk raakt en over de zijlijn speelt. De tegenstander blijft liggen alsof er een ambulance bij moet komen, maar is later fit genoeg om nog even te scoren. En wat te zeggen van de overtreding waarmee Jodi de Boer van het veld wordt geschopt? Dat is dan geen rood in de ogen van deze scheids?? Gewoon beelden gebruiken bij het protest, dan seponeert de KNVB wel verwacht ik. Al krijg je daar deze wedstrijd natuurlijk niet mee terug.....

 • Toeschouwer

   

  Ik vond het ook geen rood en stond er vlakbij, maar ik vond het ook compleet onnodig om daar een tackle te maken, tegenstander staat in een hoek van het veld en kan geen kant op. Met zo'n tackle loop je het rusico dat de scheids rood geeft

 • Urker toeschouwer

   

  Ondanks blessure...Jody naar SV Urk...iemand die een goal kan maken

  reageer
 • Pfoe

   

  Zo de eerste seizoenshelft zit er op. Gelukkig even een adempauze, zodat we niet elke week weer hoeven te horen en te lezen wat we zelf allang weten, dat mijn cluppie tekort komt op dit niveau. Nog 15 potjes te gaan en de tijd goed gebruiken om het fundament te leggen voor het volgend seizoen in de eerste klasse!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Klaas

   

  De laatste strohalm gemist, ook Schuurman kan evenals Kroes geen wonderen verrichten met dit team. Positief zijn weer eens doelpunten sinds ACV en een betere 2e helft. Nu maar hopen, dat goede spelers van 'buiten' zoals Budde en Sleurink jongens van de club willen worden en 1e klasse willen spelen. Dan moet je ze niet naar de bank degraderen, zoals de 3e kolonne graag ziet gebeuren.

  reageer
 • Jantje

   

  Welke trainer zet zijn beste spelers op de bank. Deze bankzitters zijn niet beter dan eigen jongens dus gewoon eigen jongens in de basis want de genoemde spelers worden nooit jongens van de club

 • Tatort

   

  Einde seizoen, maar dat werd eind september al duidelijk. Wat zal die Kroes in zijn vuistje gniffelen. Ook niet echt toevallig dat Breemhaar er ook nog eens af moet met de rode kaart.... Nou ja nu echt maar lekker uitspelen en maar niet meer druk maken om het trieste niveau en de slechte prestaties waar we dit seizoen op getrakteerd zijn. Oh nee wacht nog een mooie uitdaging in de beker. Kan het hele seizoen nog goed maken. Zal een echte teamprestatie zijn als ze vv Heino, toch een 1ste klasser van formaat, over de knie weten te leggen............!!!!

  reageer
 • Jantje

   

  Een terechte nederlaag met een zeer terechte rode kaart op een plek waar het totaal onnodig was om een overtreding te maken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert