Celine van Gerner en Stefan Woudwijk sporters van het jaar

NOORDOOSTPOLDER • Do 19 januari 2017 | 14:50 • Donderdag 19 januari 2017 | 14:50
Bij de sportverkiezingen van Noordoostpolder is Celine van Gerner uit Emmeloord uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. Met het Nederlands damesteam eindigde ze tijdens de Olympische Spelen in Rio op de zevende plaats van de meerkampfinale turnen. Dit was beste prestatie ooit in de historie van het Nederlands damesturnen.

Stefan Woudwijk uit Emmeloord kreeg in de Bosbadhal in Emmeloord de titel sportman van het jaar. De atleet van AV NOP behaalde vorig jaar een bronzen medaille bij het Nederlands Kampioenschap 100 kilometer hardlopen.

De estafetteploeg jongens C van AV NOP sleepte de titel sportploeg van het jaar in de wacht. De ploeg werd vorig jaar derde op het NK 4x100 meter in Amstelveen.

De 13-jarige voetballer Melle Witteveen uit Emmeloord is uitgeroepen tot sporttalent van het jaar. Hij speelt bij de jeugd van sc Heerenveen. 

Deel artikel

reacties (2)

 • Nico Liefting

    Do 19 januari 2017 Donderdag 19 januari 2017

  John Hankel wat heb dit met de sportverkiezing te maken flevoboys was toch niet genomineerd ik denk dat ik het nu wel zeker weet de politie waar ook John werkt zo onder vuur ligt. Ik wens de sporters die gewonnen hebben een felicitatie waard is en niet zo als John de politie reageert wees eens positief de politie ligt al genoeg onder vuur .

  reageer
 • John H

    Do 19 januari 2017 Donderdag 19 januari 2017

  En flop van het jaar Flevo Boys 1?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert