Stoker en Kerkstra vertrekken bij Flevo Boys

EMMELOORD
Jan Stoker en Tjisse Kerkstra vertrekken na dit seizoen bij Flevo Boys. Stoker kwam begin dit seizoen over van Drachtster Boys. Kerkstra verruilde SC Joure voor Flevo Boys. Beide spelers slaagden er dit seizoen niet in om bij de Emmeloordse hoofdklasser een vaste basisplaats af te dwingen.

Voor Stoker is het een teleurstellend seizoen: ,,Ik heb niet kunnen brengen wat ik kan en wat ik had verwacht''. Voor Kerkstra geldt hetzelfde. Ook hij kwam met hoge verwachtingen die niet zijn waargemaakt. Daarom heeft hij besloten niet langer bij Flevo Boys te blijven: ,,Op een gegeven moment moet je een keuze maken. Het is voor beide partijen het beste om het hierbij te laten.

Stoker en Kerkstra hebben nog geen nieuwe club gevonden.


 

reacties (11)

 • Jan Kwaak

   

  Stoker gaat zich volledig richten op het komende NK Frikadellen eten.

  reageer
 • Fl boy

   

  Beste John H. Scholten zit aan zijn top. Is te kwetsbaar verdedigend en levert elke bal in. Fl boys 2 is zijn Nivo. Zijn vader denkt daar overigens anders over.

  reageer
 • Polder

   

  Is ook maar beter dat flevo/ friese boys eerste klas gaan spelen. Dit eord alleen maar erger

  reageer
 • Urker

   

  De naam flevo boys word ook verandert in roda boys jc..

  reageer
 • Ikke

   

  Nog 3 Friezen over. Wat gaan die doen? Strikwerda ( voldoende) Harvey de Boer (5je) en Klijnstra ( al 2 jaar degelijk)

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Gerwin

   

  Je zal maar supporter wezen van deze club kun je volgend jaar weer elf nieuwe namen in je hoofd stampen

  reageer
 • Kees

   

  Deze club is nog erger dan een duiventil. Wordt nooit meer wat.

  reageer
 • Flevoboys supporter

   

  Bedankt toffe Friezen!jullie hebben je best gedaan, maar helaas niet gelopen zoals graag gewild. Succes met jullie volgende stap!

  reageer
 • John H

   

  Van Kerkstra heb ik dat idee wel. Maar van Stoker heb ik totaal niet het idee dat hij zijn best heeft gedaan. Als ik zie hou hij erbij loopt, uit berichten hoor dat hij niet met de tweede selectie wou meedoen. Prima weg, hopelijk ontwikkeld Scholten zich door hebben we prima linksback voor komende jaren.

 • De kaat

   

  Begrijpelijk.

  reageer
 • Watcher

   

  Kijk,daar kunnen we wat mee. Ondertussen kan er een jeugdlid/jeugdleden af en toe wat minuten pakken in oefenpotten/trainingen en in de laatste minuten van een wedstrijd als je voorstaat. En zo klaarstomen voor volgend seizoen in het eerste. Zo kan fb toch nog een echte amateurclub worden waar menig supporters/vaders/opa s trots op kan zijn..En kunnen zeggen pa ik heb tegen svurk gescoord!! (Bijvoorbeeld )Maar denk dat er weer (geïnvesteerd word in een paar Derde klas spelers)waar niet eens geld voor is.Vorig seizoen mensen eruit om te besparen, en net niet en net wel daardoor in rode cijfers..Daarom ook een helft kostende trainer.Word nog wat want er blijft geen publiek inkomsten over zo. Zo jammer voor een mooie club.Afijn hoop zaterdag een stunt,en een hattrick voor pips

  reageer
 • Sjaak

   

  Brood voetballers, even kijken of ik ergens anders meer kan krijgen terwijl ik geen meerwaarde breng, bah bah bah

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert