Broertjes Drent van BAS naar ASV Dronten

DRONTEN
Tom en Art Drent voetballen volgend jaar bij hoofdklasser ASV Dronten. De broers komen over van derdeklasser BAS uit Biddinghuizen. Tom is een middenvelder en Art speelt in de verdediging. 

Het zijn versterkingen nummer twee en drie voor de ploeg van trainer Raymond Schuurman. Eerder deze week werd al bekend dat Jeroen van der Meer terugkeert. De speler uit de eigen jeugd maakte dit seizoen een uitstapje naar hoofdklasser Staphorst, maar houdt het daar na een seizoen alweer voor gezien. 

Verder is bekend geworden dat middenvelders Niek Telgen en Brian Harpe blijven. Voor Juryjan Zandvliet is volgend seizoen geen plek meer in de eerste selectie. 

reacties (5)

 • Bas Voetbal

   

  Trek gelijk Schaap van BAS weg en Diepstraten en Roskam van Swift'65 en je hebt alles wat je nodig hebt.

  reageer
 • Guess who

   

  Wat een armoe zeg... dat je jongens moet gaan halen die 3e klasse spelen en in de jeugd niet meer dan 1e/2e klasse hebben gespeeld. Heeft de Groen blauw witte club nou echt geen spelers die het zelfde niveau kunnen halen als deze 3 mannekus? Onze jeugd heeft toch jaren op divisie gespeeld? Diep treurige ontwikkeling, maar ja kan volgend jaar ook wel een stapje minder in de 1ste klasse... Zal het technische vernuft van dit team ook geld inleveren na een degradatie?

  reageer
 • De Sleur

   

  Prima dat Zandvliet stopt, mogen nog meer voetballers zonder meerwaarde bij asv Dronten doen. Alleen Kampjes en Budde brengen wat extra, de rest vullen alleen plekken van Drontenaren in. Dat er spelers van Bas komen is prima, asv Dronten moet eigenlijk met de beste spelers voetballen uit de gemeente Dronten.

  reageer
 • Klaas

   

  Lege plekken van Drontenaren invullen? Kennelijk denkt het trainersduo daar totaal anders over. Dit duo heeft kennelijk een objectievere kijk, dan menig supporter en ouder.

 • Zijlijn

   

  Zandvliet is toch geblesseerd ? Leuk als je op de weg terug bent van n blessure en dan al horen dat ze klaar met je zijn...

  reageer
 • Kees

   

  Hopelijk naar svl!

 • Supporter

   

  Het moet nog blijken of we het hierbij over echte versterkingen hebben, maar dat is aan de broers zelf om te bewijzen. Ze verdienen zeker een kans op een hoger niveau, dus welkom en veel succes en plezier gewenst! Helemaal mooi om te lezen dat Telgen en Harpe blijven! Volgens "kenners" op dit forum zou Telgen vertrekken naar DVS, maar gelukkig is Telgen een verstandige jongen. Hij heeft de tijd en komt zeker nog eens op een (veel) hoger niveau te voetballen, met of zonder asv Dronten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert