Hoekman maakt seizoen af bij SV Urk

URK
Trainer Lucas Hoekman maakt het seizoen af bij hoofdklasser SV Urk. Hoekman heeft donderdag een gesprek gehad met de selectie en uitgesproken dat hij samen met de spelersgroep het seizoen gewoon wil afronden.

Dinsdagavond werd bekend dat SV Urk voor het komende seizoen op zoek gaat naar een andere trainer. De clubleiding wil niet verder met Lucas Hoekman omdat de toekomstvisie van de technische commissie en de spelersgroep verschilt met die van de trainer. 

Hoekman wil verder niet inhoudelijk reageren. SV Urk speelt zaterdag in de hoofdklasse B tegen Oranje Nassau.

reacties (14)

 • Yvonne

   

  Eens !@!

  reageer
 • Tja

   

  Kunnen nagaan dat het vanmiddag een deceptie word voor urk!en dan zijn de rapen gaar

  reageer
 • Urker Jan

   

  Lucas maakt Jan van Slooten aan het begin van het seizoen aanvoerder en als dank krijgt hij een dolk in z'n rug geduwd. Beneden elk peil. Wat heb ik een afknapper van deze jongen gekregen. Dat hij op deze manier de grootste ambitie van deze kundige trainer (de resultaten waren er naar) om zeep geholpen heeft. Geen goed woord voor over. En het erge is dat de meerderheid, ook TC en bestuur daarin meegegaan is.

  reageer
 • Urker

   

  Helemaal mee eens! Als er frustraties binnen de spelersgroep zijn, is het de taak van de aanvoerder om dit bij de trainer aan te kaarten en er in te bemiddelen. Al denk ik zeg dat de aanvoerder een van de grootste onruststokers binnen de selectie is. Praatjesmaker

  reageer
 • Andere aanvoerder!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Senior-lid svu

   

  Alle reserve teams Senior spelers van SVU staan achter Lukas!

  reageer
 • Respect

   

  Knap van Hoekman dat hij dit kan opbrengen. Het was heel begrijpelijk geweetst als hij hij gedacht: "bekijk het maar met z'n allen"! Hij heeft in zijn pink meer klasse dan een aantal spelers, TC en bestuursleden bij elkaar in hun hele lijf. Voor Lucas is het te hopen dat hij niet door zijn eigen selectie in de steek wordt gelaten in het resterende deel van de competitie.....

  reageer
 • Geert

   

  Ik ben heel blij met dit bericht en dit toont de klasse en professionaliteit van Lucas Hoekman, waarvoor dank. Veel anderen hadden geroepen: jullie bekijken het maar. Ik herhaal mijn oproep: laat alle betrokkenen op heel korte termijn als volwassen mensen om de tafel gaan en dit oplossen. In het belang van de club. Het kan toch niet zo zijn dat je een heel mooi seizoen draait (mooi voetbal, aansprekende resultaten), een pracht trainingskamp hebt met elkaar en dat er nu gewerkt wordt naar een onnodige breuk? Mensen kom tot bezinning! Er zijn genoeg ervaren oud-voetballers binnen de club die dit op juiste waarde kunnen schatten en die dit alsnog recht kunnen zetten. Jongens, kom op laat dit niet op zijn beloop, kom in actie. Er is nu tijd om in het belang van de mooie SV Urk-vereniging je verantwoordelijkheid te nemen en dit alsnog op te lossen.

  reageer
 • Sv Urk

   

  Het gaat niet om de visie, dat wordt als dekmantel gebruikt. Veel spelers hebben vanwege hun weinig ervaring neutraal gestemd, maar dit heeft Klaas Tol als negatieve stem gebruikt om Lucas eruit te werken. Uiteindelijk heeft 50% procent van de spelers een negatief advies gegeven, omdat zij niet de persoonlijkheid hebben om met de harde/persoonlijke aanpak van Lucas om te kunnen gaan. Triest, de jongens denken niet eerst aan de club en aan wat dit teweeg zal brengen, maar alleen aan hun eigen positie.

  reageer
 • Suporter

   

  Volledig mee eens!!!

  reageer
 • mop

   

  Succes de komende tijd

  reageer
 • Sv urk supporter

   

  Ik hoop dat de spelers nu wel nog die laatste wedstrijden voor hem gaat voetballen en niet zo gaan spelen dat lukas er toch uit moet. Dit heeft er voor gezorgd dat er zowel op de club als op het dorp tweespalt nu is doordat ze niet snappen wat de spelersgroep en de tc bezielt. Lijkt me toch dat als er dingen spelen je dat bespreekt als groep met de trainer of dat je twee aanvoerders dit doen. Het lijkt nu op een dolk die in de rug gestoken word van de trainer

  reageer
 • Urker Fan

   

  Lucas..! dit geeft aan dat je meer klasse hebt dan de spelers en enkele van de TC....een trainer mag toch een visie hebben ?...neem aan dat ze die ook vragen tijden de sollicitatie....maar het is volgens mij gewoon deze reden..[de meeste spelers moeten je niet omdat je ze op hun zwakheden wijst] ....het bestuur maakt volgens mij ook een grote fout om daarin mee te gaan, zij horen te zeggen ..."dit is de trainer, naar hem luisteren jullie...zo niet dan rot je maar op naar een andere club...FB bv"...ik vind dat dat beleid is dat je met een trainer in zee gaat die je het volste vertrouwen gunt en niet via persoonlijke gesprekken uithoren en alleen de minpunten te benoemen...iedereen heeft fouten dat zal Lucas ook wel toegeven maar samen als {familie] club los je dat toch netjes op......Lucas veel succes dit seizoen nog en het allerbeste bij je hopelijk te vinden nieuwe club...en houd je visie vast die je hebt want dat werkt zeker .

  reageer
 • Maarten van Urk

   

  Dit toont nu de klasse van Hoekman...liefde voor het vak....gewoon doorgaan met je werk, ondanks dat je geen steun krijgt vanuit je selectie. Lucas succes de komende periode...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert