City FC met 1-0 onderuit tegen Cambuur

ALMERE • Vr 17 februari 2017 | 15:45 • Vrijdag 17 februari 2017 | 15:45
De voetbalprofs van Almere City FC hebben de thuiswedstrijd tegen Cambuur met 1-0 verloren.

Na negen minuten spelen in de eerste helft kwam City goed weg. Omar el Baad van Cambuur schoot van dichtbij over. Even later kon een schot van Tom Overtoom worden gepakt door de doelman van Cambuur. Na achttien minuten spelen was Cambuur gevaarlijk via oud City speler Stefano Lilypaly. Calvin Mac-Intosch greep goed in en kon een goal voorkomen. Na de eerste vijfenveertig minuten stond het nog 0-0 in het Yanmar stadion.

City begon de tweede helft sterk met een paar grote kansen, maar Cambuur maakte een kwartier na rust de openingsgoal. Tarik Tissoudali kon van dichtbij scoren (0-1). City kreeg nog wel een paar kansen op de gelijkmaker, maar kwam zelf niet tot scoren. In de slotfase schoot Silvester van der Water een bal hoog over en Rick ten Voorde kopte net naast.

De ploeg van trainer Jack de Gier staat na 26 duels op de zevende plaats in de Jupiler League.