Van der Vlag van VVOG naar ASV Dronten

DRONTEN
De selectie van ASV Dronten voor komend seizoen krijgt steeds meer gestalte. De hoofdklasser heeft een akkoord bereikt met voetballer Kevin van der Vlag (22). Hij is in korte tijd de vierde versterking voor de hekkensluiter van de Hoofdklasse B. 

De aanvaller is afkomstig van VVOG, waar hij bezig is aan zijn vierde seizoen. Van der Vlag komt bij de Harderwijkers, die in de derde divisie op de achtste plaats staan, nauwelijks aan spelen toe.

Eerder bereikte ASV Dronten al overeenstemming met aanvaller Jeroen van der Meer, die na een avontuur van één seizoen bij Staphorst weer terugkeert in Dronten. Daarnaast maken ook de broers Tom en Art Drent van BAS Biddinghuizen aan het einde van dit seizoen de overstap naar ASV Dronten.

reacties (6)

 • Gerrit

   

  Dronten bezit momenteel geen echte spits, welkom Kevin. Concurrentie van buitenaf kan de eigen jongens alleen maar scherper maken. Als de eigen spelers vooraf al weten, dat ze toch basisspeler worden, gaat dat ten koste van hun ontwikkeling. Ik wordt echt moe van dat eindeloze gezeur over eigen jeugd eerst. Het trainersduo weet heus wel wie de beste man op de juiste positie is. Liever een betere speler van net over de dorpsgrens, dat een mindere eigen speler die het niveau naar beneden haalt.

  reageer
 • Supporter asv Dronten

   

  Welkom Kevin, en heel veel succes en plezier bij het andere Groen Wit!

  reageer
 • ASV Dronten

   

  Lijkt me een goede beslissing, paar jaar terug paar mooie goals gescoord voor VVOG. ben benieuwd of hij het in Dronten waar kan maken. Fijn dat de aanval eindelijk wordt opgeschoond.

  reageer
 • Supporter

   

  Bedankt Omroep Flevoland dat er zo regelmatig wordt bericht over mijn cluppie! Dat is mooi voor de echte supporters, maar ook mooi voor Piet, Henk, Guess Who en Brinkman, die op deze manier regelmatig hun negatieve gal kunnen spuwen over de club. Zo krijgen bestuur, TC, sponsoren, trainers en spelers met af en toe briljante humor ( nu weer Breemhaar en witwassen, hahaha wat een giller) te horen wat er niet deugt een hen. Vanuit een heerlijke anonimiteit je frustratie op anderen botvieren, zo blijft het leven de moeite waard!

  reageer
 • Brinkman

   

  Zo meneer Breemhaar is aan het investeren nu maar hopen dat het niet met witwas geld gebeurt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • pietje

   

  weer een top aankoop van de groen witte club uit dronten. een spits die al vier jaar in het tweede elftal van satalietclub VVOG speelt toch een voordeel dat er mensen uit dronten bij vvog lopen anders was men nooit aan zo'n topper gekomen. de boer dus weg na dit seizoen of op de bank met zo'n topaankoop!!!!

  reageer
 • Supporter

   

  Als je de afgelopen seizoenen van Jodi de Boer goed had gevolgd, had je geweten dat Jodi geen echte targetman is in de punt van de aanval. Daarvoor komt hij fysieke kracht en snelheid te kort. Het beste seizoen van Jodi was toen Dada Bugera voor hem stond als bliksemafleider. Jodi heeft een neusje voor de goede plek als hij uit de rug kan komen van een spits. Het is dus heel goed mogelijk om samen met deze nieuwe spits in de aanval te staan, sterker nog, ik denk dat Jodi daar alleen maar gevaarlijker door wordt. Maar zoals je zelf al aangeeft, deze spits moet zich eerst maar eens bewijzen. Dat Jodi de Boer weggaat of op de bank komt zitten, is dus zeer voorbarig, maar wel helemaal in lijn met al jouw (negatieve) postings. Knap dat je van werkelijk elk onderwerp de schaduwkant weet te benadrukken, daar help je de club echt mee!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert