ASV Dronten verliest van NSC

DRONTEN
Het doek lijkt te zijn gevallen voor de voetballers van ASV Dronten. De formatie van coach Raymond Schuurman verloor op bezoek bij degradatieconcurrent NSC Nijkerk met 3-0.

ASVD ontsnapte al in de eerste minuut aan een achterstand bij een Nijkerkse inzet die op de lat eindigde. Daarna leken de Drontenaren wakker en oogde het gretiger dan de thuisploeg. In een gelijkopgaande eerste helft werd echter niet gescoord.

NSC kwam kort na rust op voorsprong via Eyup Terlemez. Dat leek de nekslag voor ASVD, dat na rust vrijwel niets creëerde. Via Tom de Ridder en Nico van den Brom liepen de Nijkerkers uit naar 3-0. Door de nederlaag lijkt voor ASVD degradatie niet meer te ontlopen. De groen-witten haalden pas 5 punten dit seizoen en staan een straatlengte achter de concurrenten in de strijd om lijfsbehoud.
 

reacties (6)

 • kansen

   

  Dronten mist gewoon iemand die dodelijk is voor de goal. Elke samenvatting die ik van Asv dronten voorbij zie komen, worden er grote kansen gecreëerd. J. de Boer heeft voor een (afwachtende) spits te veel kansen nodig om een doelpunt te maken. Ook in deze samenvatting heb je de kansen gehad om op voorsprong te komen.

  reageer
 • Guess who

   

  Hou nou eens op elkaar af te bekken..... Groen Blauw en Wit wordt Kampioen!!!!! Met de spelersgroep is helemaal niets mis! We staan waar staan en dat wisten we in september al. Deze jongens presteren dus prima en volledig volgens verwachting. En onze Technische staf presteert ook naar vermogen anders hadden ze toch nooit zo'n prachtige contractverlening met perspectief aangeboden gekregen en getekend?!? En geen verkeerd woord over ons scoutingteam. Zij weten als geen ander om de clubs om ons heen net te snel en te slim af te zijn. Zij weten toch maar net als eerste de pareltjes op te pakken.. En 3 maal hulde voor het bestuur die dit allemaal organiseert en in goede banen weet te leiden!!! Forza avs Dronten!!!!

  reageer
 • Haha

   

  Ik zeg: Guess Who erevoorzitter van de groen blauw witten!!

 • Klaas

   

  Wat een tactisch foute wissel van de trainer. Tom de Ridder van NSC is een ex betaald voetbal speler. Sleurink had al de grootst mogelijke moeite met hem. Dan haalt de trainer uitgerekend hem in de 68e minuut naar de kant en laat 1 op 1 spelen. Tja, dan kan De Ridder zo doorlopen en niet alleen zelf scoren, maar ook de assist op zijn naam schrijven. Weg is alle zelfvertrouwen, wat de ploeg sinds vorige week had opgebouwd. Schuurman was toch de betere tacticus?

  reageer
 • Pietje

   

  Telgen deed het als linksback vele malen beter dan sleurink die regelmatig in de fout ging liet zijn speler vaak uit zijn rug lopen en de voorzet bij de eerste goal kwam ook weer van de kant van sleurink. Deze speler te weinig nivo goed dat de TC de linkerverdediger van Bas heeft gehaald.

 • De Sleur

   

  Met 1-0 achter moet je wat gokken, van 1 op 1 was echter geen sprake hoor. Jij bent in elk geval geen tacticus. Het werd gewoon 4:4:2 en in balbezit schoof er een verdediger door. Dat mag ook wel lijkt me en is geen tactische blunder. Je moet wat gokken, dan kan dit gebeuren....Volgend seizoen weer fris in de 1e klasse beginnen met veel polderboys.

 • polderboys

   

  helaas weer verlies geleden, kan niet wachten tot Jeroen van der Meer terug is bij ASV Dronten.

  reageer
 • Pietje

   

  Ja hij zal Asvd in zijn eentje terug brengen na de hoofdklasse. Blijf dromen van iets wat voorlopig niet meer gebeurt.

 • Supporter

   

  Het doek was allang gevallen als het om degradatie gaat. Afgaand op de resultaten tegen Eemdijk, Apeldoorn en Genemuiden, had ik tegen NSC op meer gehoopt en gerekend. Toch een dompertje dit.....

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Watcher

   

  Jammer.Had gehoopt eerste driepunter

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert