Flevo Boys verliest degradatieduel tegen NSC

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag het degradatieduel in de Hoofdklasse B tegen NSC jammerlijk verloren. De Emmeloorders stonden in Nijkerk tegen NSC met 2-0 voor maar de thuisploeg wist de achterstand toch nog om te buigen in een 4-2 overwinning.

Flevo Boys kwam in de 26e minuut op voorsprong. Tjeerd Korf soleerde door de verdediging van NSC en schoot oog in oog met de doelman de bal hard in het doel. Vlak voor rust was de thuisploeg twee keer dichtbij de gelijkmaker maar doelman Rodney Rosink wist dit te voorkomen.

Acht minuten na de pauze werd Timon Rorije de diepte ingestuurd. Hij bleef rustig en schoot beheerst de 2-0 binnen. Zeven minuten later kon Rinke Rozema vanuit een scrimmage voor het doel de aansluitingstreffer scoren: 1-2. In de 69e minuut scoorde Gerrit Bartels namens NSC de gelijkmaker. In de 81e minuut zette Eyup Terlemez met een kopbal NSC op voorsprong. In blessuretijd bepaalde Gerrit Bartels de eindstand op 4-2.

De Emmeloorders spelen over twee weken de volgende competitiewedstrijd tegen ASV Dronten. Die ploeg ging in Staphorst met 9-0 onderuit. 

reacties (18)

 • Kees

   

  Brrr oranje wint met 4-6 van Apeldoorn

  reageer
 • Kees

   

  Och zal de spelers een worst wezen de meeste gaan toch weg of stoppen ermee. Volgende 2 of drie verliezen kun je wel nagaan dat het niet meer gaat lukken. En oranje nassau heeft er een topspits bij dus die gaan nog flink punten pakken. En barneveld ook.Dus vrees er linea recht eruit.Zonde,want schat in dat je zo 5 of 6 jaar verder bent voor ze er weer in komen.

  reageer
 • Piet fb supporter

   

  Ik lees elke week alle komentaar hier over fb. Zolang de verantwoordelijke personen hier de dienst uitmaken zal het echt niet beter gaan. Het bestuur stuurt wel een trainer weg maar wie stuurt dit bestuur nu weg? Je zal als supporters alle komentaren moeten gaan bundelen en je ongenoegen uit spreken tegen het bestuur en niet tegen de spelers. Die kunnen er niks aan doen aan dit mis beleid.

  reageer
 • Kippedarrep.

   

  Dronten en Oranje Nassau degraderen. Flevo Boys en NSC nacompetitie. SDV Barneveld gaat het redden, bleef gister met een gehavend team simpel overeind tegen Excelsior 31

  reageer
 • Jan

   

  Wordt het 1e klasse Noord of Oost?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Koos34

   

  Heb je het over mij. ? En bedankt want jullie hadden de scheids mee

  reageer
 • Nsc supporter

   

  Beste Koos, Als jij sprak over een titel na de thuisoverwinning tegen nsc (geflatteerd...een gelijkspel was beter de verhouding) dan heb ik het inderdaad over jou...getuigt niet echt van voetbalintellect als je de terechte nederlaag aan de scheids toedicht. Foei

 • Hallo

   

  Verlies is goed, anders waren de commentaren weer niet van de lucht. Als flevoboys 2 wedstrijden op rij wint hebben supporters het al over periodetitels.

  reageer
 • andere kant van de vaart

   

  Blijft het zeggen, deze keeper en het centrale duo zijn dra-ma-tisch!

  reageer
 • Nsc supporter

   

  Wie bestempelde flevoboys na de opnigswedstrijd (3-1 flevoboys geflatteerd)hier als kampioenskandidaat en nsc als degradant? Zie uitslag en stand, ik zeg maar niets

  reageer
 • Watcher

   

  volgens mij is jan op huwelijksreis. Joh zolang fb maar boven asvd eindigt. Zijn ze tenminste niet laatste. Ze hebben hun beste kans verpruts en hadden de zaak op slot moeten gooien want had je er studie van gemaakt dan kom je er achter dat nijkerk veel op eigen helft speelt en dus alleen op de counter...maar 4 doelpunten tegen in een half uur...Kom op zeg

  reageer
 • Guess Who

   

  Om boven de Groen BLAUW Witten te eindigen lijkt mij nog niet zo'n opgave. Vandaag maar weer met maar liefst 9 - 0 van het veld geveegd door de 11 van Vlap. Het lijkt overigens net of die wedstrijd niet gespeeld is..... nog geen reactie op deze site. Dat de Boys er nooit aan gedacht hebben om het mooie Rood Wit uit te breiden met een vleugje Blauw.... nee, gelukkig bij jullie meer respect voor de clubkleuren en historie.

 • Hj

   

  Wie is de leider, aanjager van dit team. Nijboer(aanvoerder), Arnout post (reserve aanvoerder) Roorda en Korf. Ik zie niemand voor op gaan. Als Ik maar dit team kijk, heb ik geen idee van team in nood. Elk persoonlijk duel "er voor gaan" ik zie het niet. Ik ben benieuwd naar versterkingen voor volgend jaar.??

  reageer
 • Pietje

   

  Versterkingen?? Er wordt gedacht aan spits de boer en middenvelder Terburg van Dronten. Zijn matige spelers geen versterking

 • Supporter

   

  Wat maakt het allemaal uit!!! Alle verantwoordelijken blijven toch lekker zitten waar ze zitten of dat nu in de hoofdklasse of in de eerste is. Het lijkt niemand wat uit te maken.

  reageer
 • Weetje

   

  Jan en pip zijn natuurlijk vriendjes van elkaar,samen op vakantie...laten hun elftal in de drek zakken..de ene verlaat z'n club alweer en de ander 1 van de aanstichters van het ontslag van Lukas hoekman

  reageer
 • Amateur

   

  Oh ja die gaat net als jan v slooten midden in het seizoen op vakantie...wat een instelling....van de zotten

  reageer
 • Watcher

   

  Die was er ff niet bij vandaag.En daar draait het hele boys op.Zonde van de punten

  reageer
 • Peter

   

  Onzin wat je zegt zonder pip had flevoboys laatste gestaan als iedereen hem zijn instelling had stonden de boys bovenaan

  reageer
 • Amateur

   

  Zal pip een zorg zijn,met z'n gedachten al bij Staphorst...

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Bij de 0-2 dacht ik nog even aan handhaving. Inmiddels hoop ik op nacompetitie maar ik ben bang dat als ze dat halen dat ze dat niet kunnen winnen. Wat een belabberde elftal!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert