Kunstrijdster Niki Wories Nederlands Kampioen

ALMERE
Kunstrijdster Niki Wories uit Almere is zondag Nederlands Kampioen geworden. Op de ijsbaan van De Uithof in Den Haag pakte ze de titel tijdens de Challenge Cup. In Den Haag worden dit weekend meerdere wedstrijden gecombineerd.

De lange kür van vanmorgen was niet perfect. Wories viel een paar keer op het ijs. Belangrijker dan de titel is misschien wel haar vorm. Wories komt terug van een paar zware blessures dit seizoen. Ze hoopt zich dit jaar nog te plaatsen voor de Olympische Spelen van 2018. De kunstrijdster ziet deelname aan het toernooi in Den Haag als stap om weer fit te worden.

Wories traint tegenwoordig professioneel in Canada. In Nederland heeft de Almeerse geen concurrentie. 
 

reacties (7)

 • Ed

   

  Neem nou Epke; dat is een topsporter, oké? Is laatst ook nog gevallen. En als anderen een minder hoge score behaalden, ben je Nederlands kampioen. Dat kunt u vreemd vinden maar zo is het nu eenmaal.

  reageer
 • Ron

   

  Sorry hoor maar als je een paar keer valt, ben je dan toch Ned kampioen? En ben je dan topsporter? Ik vind dat vreemd.

  reageer
 • Leny

   

  Toppie. Van harte gefeliciteerd.

  reageer
 • Ed

   

  Nou nou, wat zijn we weer geestig..... zeker de leukste thuis? Had even de uitslag gegoogeld. Zoals Sven Kramer het internationaal goed doet vooral vanwege relatief geringe competitie, zo doet Niki het nationaal goed. Maar internationaal is de competitie bij het kunstrijden veel zwaarder dan bij het langebaan schaatsen. Iets meer respect voor topsporters is wel gepast.

  reageer
 • Ron

   

  Een paar keer vallen en dan Ned kampioen? Deden er nog meer mee?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • robert

   

  Van harte heel mooi gedaan😊😀😄😇

  reageer
 • Ed

   

  Gefeliciteerd! Ondanks alle tegenslagen nog steeds de beste! Erg knap. Het zou leuk zijn als de mensen die de moeite namen om een negatieve reactie te plaatsen, nu ook even de moeite nemen om te feliciteren!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert