Joshua Tijdens van SV Lelystad naar VVOG

LELYSTAD
De spits van zaterdag tweede klasser SV Lelystad, Joshua Tijdens (21), voetbalt volgend seizoen voor VVOG. De ploeg uit Harderwijk speelt in de landelijke derde divisie en dat is drie klassen hoger dan SVL. Tijdens was dit seizoen al goed voor vijftien doelpunten en ziet de stap dan ook als een sportieve uitdaging.

'Goed voor mijn ontwikkeling'
Op de website van VVOG zegt de Lelystedeling daarover: "Het is mijn ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. De stap naar VVOG is goed voor mijn verdere ontwikkeling en een mooie test om te kijken waar mijn plafond ligt'', aldus de huidige aanvoerder van SVL.

Scorend vermogen
Een woordvoerder van VVOG benadrukt dat met de komst van Tijdens het vlaggenschip meer scorend vermogen in huis haalt: "Het is een jongen met veel technische bagage en hij heeft een neusje voor de goal.''

Met SVL in de race om de titel
Tijdens is met SV Lelystad dit seizoen in de race voor het kampioenschap in de tweede klasse. De afgestudeerde CIOS-student gaat komend seizoen als jeugdtrainer bij Batavia 90 aan de slag en zet daar ook een voetbalacademie op.

reacties (4)

 • Hardekern blauwwit

   

  Succes in Harderwijk ook namens de blauwen top sportman

  reageer
 • Jan

   

  Succes joshua! Hopelijk gaan we nog de eerste klasse halen. Zou een mooie afsluiting zijn bij svl.

  reageer
 • Lelysteder

   

  Hoorde dat svl bezig is met opvolger vanuit Swifterbant

  reageer
 • DIRK

   

  Mooie stap ! Nog even alles geven voor de promotie en daarna ook veel succes gewenst.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert