City FC speelt met 2-2 gelijk bij MVV

ALMERE • Vr 3 maart 2017 | 14:29 • Vrijdag 3 maart 2017 | 14:29
Almere City FC heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen MVV. In stadion De Geusselt in Maastricht werd het uiteindelijk 2-2 na een bewogen tweede helft.

Na een 0-0 ruststand kwam Almere City FC vlak na rust verrassend op voorsprong door een prima goal van Rick ten Voorde. Een kwartier voor tijd kwam MVV op gelijke hoogte door een kopbal van de kleinste man van het veld: invaller Guvenc.

City toonde veerkracht na deze domper en het kwam via een kopbal van centrale verdediger Calvin Mac-Intosch weer knap op voorsprong in de 78e minuut. MVV gaf vervolgens gas en wist uiteindelijk via Joeri Schroijen knap de 2-2 binnen te schieten.

Almere City FC staat na dit gelijkspel op de zevende plaats van de Jupiler League. Volgende week spelen de Almeerders weer een uitwedstrijd: dan gaat de ploeg van Jack de Gier op bezoek bij Jong PSV.