Maduro teleurgesteld in FC Groningen

ALMERE
Hedwiges Maduro vindt het raar en frustrerend dat trainer Ernest Faber dit seizoen geen beroep meer op hem doet bij FC Groningen. De oud-Almeerder is bij de eredivisionist op het tweede plan geraakt omdat hij volgens trainer Faber niet meer past in de speelwijze van de club. 

De middenvelder werd anderhalf jaar geleden bij FC Groningen nog aan het publiek gepresenteerd als een absolute topspeler. In zijn eerste seizoen in Groningen speelde Maduro bijna alle wedstrijden.

Dit seizoen is er geen plek meer voor hem ingeruimd. Daarom is met de oud-Almeerder, die zwaar op de begroting drukt, afgesproken dat hij mag uitzien naar een andere club. Maduro wilde in eerste instantie alleen vertrekken voor een buitenlands avontuur. Maar ondertussen is de situatie veranderd. Hij staat ook open voor aanbiedingen van Nederlandse eredivisieclubs. 

Maduro begon zijn profcarrière in Nederland bij Ajax. Daarna speelde hij in Spanje bij Valencia en Sevilla in één van de sterkste competities ter wereld. Via het Griekse Paok Saloniki kwam de 32-jarige speler in 2015 bij FC Groningen terecht.

reacties (6)

 • Re

   

  Nou komt hij toch naar Almere City fc 😛 kunnen ze vast wel zijn ervaring gebruiken

  reageer
 • Hj

   

  Maduro is niet zo goed als hij zelf denkt. Almere city

  reageer
 • Ruud

   

  Speelwijze Groningen? Kleurloze middenmotor met een doelsaldo van -2. Misschien moet trainer Faber op de tribune in plaats van Maduro?

  reageer
 • Bergerac

   

  Een miskoop van Fc Groningen denk ik.

  reageer
 • Inderdaad!

   

  Zo is het! Als meneer Maduro gewoon had gepresteerd in plaats van te teren op zijn verleden, dan zet een trainer hem echt niet op de bank. Hij heeft kansen genoeg gehad, is zelfs aanvoerder geweest, maar heeft het gewoon niet waar gemaakt. Niet zeuren dus en hopen dat je in de Jupiler League nog aan de bak komt.

 • Klaas

   

  Het kan ook dat groningen teleurgesteld is in maduro.heeft nooit hoogstaand voetbal laten zien

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Roel

   

  Ga toch lekker naar almere city:)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert