Odin'59 met 3-2 te sterk voor Jong Almere City FC

ALMERE • Za 4 maart 2017 | 17:29 • Zaterdag 4 maart 2017 | 17:29
Het beloftenteam van Almere City FC heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Odin'59 verloren. In Heemskerk was de thuisploeg met 3-2 te sterk voor de formatie van René Koster. Door de vijftiende nederlaag van het seizoen nemen de degradatiezorgen enorm toe voor de hekkensluiter.

Jong Almere City FC kwam in de eerste helft na 35 minuten op voorsprong door een goal Khalid Tadmine. De thuisploeg kwam 2 minuten later op gelijke hoogte, zodat de ruststand 1-1 was.

Odin'59 kwam in de tweede helft al na 2 minuten op voorsprong: 2-1. Jasper Waalkens bracht Jong City na een uur spelen weer op gelijke hoogte uit een strafschop. Odin'59 maakte vervolgens in de 68e minuut op fraaie wijze de uiteindelijke winnende treffer 3-2.

Jong Almere City FC blijft hekkensluiter in de Derde Divisie met 18 punten uit 24 gespeelde wedstrijden.