City FC zonder Arica naar Jong PSV

ALMERE • Do 9 maart 2017 | 14:37 • Donderdag 9 maart 2017 | 14:37
Almere City FC trainer Jack de Gier kan vrijdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen Jong PSV nog niet beschikken over Yener Arica. De aanvaller deed donderdag voor het eerst sinds weken volop mee tijdens de training, maar de wedstrijd tegen de nummer 3 van de Jupiler League komt nog te vroeg voor de Turks Nederlandse speler.

Naast Arica ontbreken ook de lang geblesseerden Sven Braken en Arsenio Valpoort in Eindhoven. Spits Sherjill MacDonald, die vorige week tegen MVV nog ontbrak vanwege griep, is volledig hesteld.

Almere City FC staat momenteel op de zevende plaats van de Jupiler League. De ploeg van Jack de Gier wil bij de eerste zeven ploegen eindigen om zodoende de eerste ronde van de play offs te ontlopen.

Bij Jong PSV speelt Pablo Rosario, die vorig seizoen nog de revelatie van het seizoen was bij Almere City FC. Trainer Jack de Gier verwacht dat Rosario zeker het eerste team van PSV zal gaan halen.  
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel