Asv Dronten wint van Flevo Boys

DRONTEN
De voetballers van Asv Dronten hebben het duel tegen Flevo Boys uit Emmeloord met 3-0 gewonnen. Bij rust stond er tijdens de Flevolandse derby 1-0 op het scorebord.

Het was de eerste overwinning dit seizoen voor de ploeg uit Dronten. Asv Dronten drukt buurman Flevo Boys met de winst dieper in degradatiezorgen.

Rick Breemhaar maakte met een kopbal de eerste treffer van de wedstrijd. Na rust maakten Niek Telgen en Ricardo Ntalu de 2 en 3-0.

Asv Dronten blijft ook na de winst hekkensluiter van de hoofdklasse B. Flevo Boys staat er één plaats boven. De laatste twee ploegen degraderen na het seizoen direct. 
 

reacties (17)

 • John H

   

  Ik verbaas mij er niet eens over. Het is toch allang duidelijk dat deze selectie kwaliteit maar vooral mentaliteit te kort komt. Een coach erbij uit de derde klasse en ja dan is dit het gevolg. Degraderen maar, opnieuw beginnen maar met welke jeugdt? Wie stopt het zinkende schip Flevo Boys?

  reageer
 • Net niet

   

  Over mentaliteit kan ik je nog wel volgen. Maar een trainer afserveren omdat die uit de 3e klasse komt is toch wel ver gezocht. De spelers moeten het uiteindelijk in het veld doen. Die hebben het laten liggen en de trainer laten stikken. Kijk naar dronten, gaat het nu veel beter dan met de vorige trainer? in de groep misschien wel maar op het veld toch zeker niet. Kijk naar Urk. Prima trainer maar de spelers laten het afweten.

 • pieter

   

  Heeft Flevoboys ook van dat Nep-gras.

  reageer
 • Vreemd...

   

  Als Drontenaar was ik wel bijzonder blij met de opstelling van Flevo Boys. Dronten speelde met 5 verdedigers en dan denk je dat FB de beste speler, met een passeeractie over de vleugels en een goede voorzet, wel laat starten. Maar nee William de Boer zat op de bank?!? Nu maak ik natuurlijk niet mee wat er bij FB doordeweeks gebeurt, misschien was hij niet fit of had hij slecht getraind, maar anders begrijp ik niets van deze keuze. De Boer gaat toch niet voor niks naar Staphorst? Met hem erbij kwam er meteen een stuk meer dreiging over links en als er een beetje was gescout dan weet je dat de rechtsback van Dronten verdedigend zijn problemen heeft. Hoe dan ook, bijzonder blij mee de eerste driepunter voor mijn cluppie!!

  reageer
 • Jan

   

  De Boer had helemaal niet getraind omdat hij 14 dagen op vakantie was gegaan. Al vreemd dat hij bij de selectie zat. Als trainer maak je je ongeloofwaardig naar de andere spelers toe, hoe goed/belangrijk iemand ook was/is. Op dit niveau ga je niet midden in het seizoen op vakantie! Maar dit kenmerkt deze trainer. Is al langer ongeloofwaardig en mag volgend jaar gewoon door gaan in de 1e klasse ook nog...

 • Realistische fb supporter

   

  Waarom denk je dat er zo weinig publiek vanuit Emmeloord was. Mensen hebben wel wat beters te doen dan te komen kijken naar de weinig inspirerende slappe optredens van dit Flevoboys. Dit Flevoboys is het met hun instelling in het veld niet waard om te komen kijken. Zelfs als 2e van onder kunnen ze het niet opbrengen er een schepje bovenop te doen. Iedereen die niet gegaan is gister had groot gelijk. Wij laten Flevoboys niet in de steek, dat doen de spelers!

  reageer
 • Jan

   

  Mooie overwinning voor ASV Dronten. Op basis van inzet verdiend. Felicitaties voor trainer en staf een mooie opsteker voor de rest van het seizoen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Supporter

   

  Flevo Boys heeft in het verleden wel vaker degradatievoetbal gespeeld, maar dan wel met een stuk meer inzet. Wat mij nu opvalt is dat het de aanvallers/ middenvelders zijn met de meeste kaarten (3). Er mist toch echt wel de nodige fysieke kracht en meedogenloosheid, met name bij de verdedigende spelers. Mooi weer spelers, technisch vaardig, maar er wordt meer gevraagd (stukje urker mentaliteit), klap er een keer op, slappe ideale schoonzonen voetbal. Hopen dat ze zich nu nog via nacompetitie veilig kunnen spelen!

  reageer
 • polderboys

   

  Heerlijk potje voetbal gezien met veel passie en strijdlust met name aan Dronter zijde. Wat is het toch een fijn gevoel om Dronten weer een keer te zien winnen.

  reageer
 • Als trainer zou ik het nu wel weten...Wegwezen.

  reageer
 • George

   

  Wat een strijdlust bij de groen-witten , chapeau !

  reageer
 • Watcher

   

  Hoeveel punten heeft asvd nu? 7 ofzo. Waarvan 4 punten bij fb vandaan gesnoept. Asvd van harte met eerste overwinning. .dat word me een feessie

  reageer
 • Jaja

   

  Mooie opsteker voor Dronten en die komet op het juiste moment. Nu het seizoen goed afmaken, en volgend jaar met een grotendeels eigen selectie lekker meedoen in de eerste klasse. Niks mis mee!

  reageer
 • Hj

   

  En nu Flevo boys?

  reageer
 • Nopper

   

  Volgend voetbalseizoen staat deze wedstrijd weer op het programma, maar dan in de 1e klasse. Wat een wanvertoning van Flevo Boys!

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Helaas dus geen Urk/Flevo Boys ontmoetingen volgend jaar. Heb het idee dat ze zich daar al lang bij hebben neergelegd.

  reageer
 • Ferdinand Koelkast

   

  Blamage!

  reageer
 • Kees

   

  Kwalitatief beter misschien, maar bij dronten is er meer de wil en de inzet om het tot een goed eind te brengen. Al zit het vaak tegen. Dus ga er van dat asvd op inzet de eerste driepunter gaat pakken

  reageer
 • Dronten

   

  Dat gaat een echte topper worden en zal een ieder moeten strijden om de punten. Mijn gunfactor is voor flevoboys. Zij zijn kwalitatief beter. Succes Heren, maak er een mooie wedstrijd van!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert