Holla vindt plezier terug bij PEC Zwolle

ALMERE • Zo 12 maart 2017 | 16:44 • Zondag 12 maart 2017 | 16:44
Er zit weer schot in de carrière van profvoetballer Danny Holla. De oud-Almeerder begon dit seizoen bij PEC Zwolle op amateurbasis maar hij heeft door zijn goede prestaties ondertussen een contract verdiend bij de Zwolse eredivisionist.

De middenvelder vertrok in 2014 naar het Engelse Brighton & Hove Albion dat uitkomt in de Championship, het tweede niveau in Engeland. Alleen in zijn eerste seizoen kwam hij daar aan spelen toe. Daarna kwam er een andere trainer die het niet in hem zag zitten. Begin dit seizoen keerde Holla daarom terug naar Nederland waar hij onderdak vond bij PEC Zwolle.

Ondertussen is Holla een vaste waarde in het team van PEC Zwolle-trainer Ron Jans. De oefenmeester is zeer tevreden over de prestaties van de 29-jarige middenvelder. Holla weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Misschien sluit hij zijn carrière ooit af bij Almere City FC waar hij als jeugdspeler zijn voetbalcarriëre is begonnen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel