ASV Dronten strikt doelman Elmali van Emmen

DRONTEN
ASV Dronten heeft zich voor volgend seizoen versterkt met doelman Eser Elmali. De 21-jarige keeper is afkomstig van Jupiler League-club FC Emmen, waar hij reservedoelman was.

Elmali wordt bij ASV Dronten de opvolger van Maikel Kampjes, die na dit seizoen stopt bij de club.

In het verleden kwam Elmali uit voor het beloftenelftal van PEC Zwolle en voor verschillende vertegenwoordigende elftallen van Turkije. Naast zijn eigen actieve voetbalcarrière is Eser werkzaam bij Keepersschool Zwolle en als trainer bij de vrouwen van PEC Zwolle.

 

reacties (3)

 • Kenner

   

  Erg goede keeper, ken hem van PEC. Uit aantrekken van Elmali blijkt de ambitie van ASV Dronten.

  reageer
 • Supporter

   

  Mooi zo! Nu Kampjes stopt en de situatie rond Tromp onzeker is, is het goed om de positie van de doelman zeker te stellen. Hopen dat deze doelman over de juiste kwaliteiten beschikt! Nu ook Breemhaar, De Boer en Van Maanen blijven is de selectie zo goed als rond, met een heel hoog Dronter gehalte. Ik heb nu al zin in volgend seizoen in de eerste klasse!

  reageer
 • Polderboys

   

  Hehe, de portemonnee is getrokken. Als ze dat nou vorig jaar gedaan hadden, dan waren we waarschijnlijk niet het lelijke eendje van de hoofdklasse geweest. Nu volgend jaar lekker in de top van de eerste klasse meespelen, en dan maar weer terug naar de hoofdklasse :)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert