SV Urk verliest met 3-0 van SDV Barneveld

URK
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag hun tweede nederlaag op rij geleden in de Hoofdklasse B. De uitwedstrijd tegen SDV Barneveld ging met 3-0 verloren.

Bij rust keken de Urkers al tegen een 1-0 achterstand aan. Vorige week verloor de ploeg van de vertrekkende trainer Lucas Hoekman op eigen veld ook al met 0-3 van AZSV.

Na de nieuwe nederlaag staat SV Urk op de elfde plaats van de Hoofdklasse B.


 

reacties (11)

 • Watcher

   

  Goed gezegd💪 Sommigen weten en kunnen alles beter. Betweters noemen ze dat. Ga jij er even zoveel van je vrije tijd in pompen. Als een deel geen klik heeft met de trainer so be it.Gewoon begrijpelijk,ook omdat hij er maar voor een jaar was. Voor urk is het gewoon om van de onderste verliezen en van de bovenste te winnen. Als dit zaterdag maar niet zo is. Lucas probeert ze nog mooi voetbal me te geven en dat gaat 25 min goed en je kan ook niet over 1 nacht ijs. Zaterdag geen mooi voetbal maar erop KLAPPEN!!!

  reageer
 • Maarten van Urk

   

  Heb sinds het nieuws rondom de trainer besloten om voorlopig even een pas op de plaats te maken en heb daar vooralsnog geen spijt van, de geest is uit de fles. Wat is er over van het team dat een aantal maanden terug nota bene koploper DOVO van het veld blaasde?

  reageer
 • Watcher

   

  Dacht dat dit volgende week bekend zou worden gemaakt. .

  reageer
 • Urker Jan

   

  Dat werd 2 weken geleden ook al geroepen.

 • Urker Jan

   

  Nadat de kogel door de kerk gegaan is van het bedanken van de trainer kun je wel zien dat dit voor het team (en de club) een hele opluchting is geweest en de passie en strijd en vooral het voetbal aanmerkelijk verbeterd is met zeer aansprekende resultaten en mooie overwinningen! Bestuur en spelersgroep kun je inderdaad visie niet ontzeggen. U begrijpt het al: cynisch bedoeld natuurlijk. SDVB werd op Urk nog compleet onderste boven gevoetbald. Maar gistermiddag; in het begin leek het nog dat Urk optisch beter was maar na de 1 - 0 sloeg de vertwijfeling toe en was het uiteindelijk over en sluiten. Weer een dikke nederlaag tegen een ploeg die onder je staat. Gaat lekker zo. Volgende week ook nog ff een nederlaag tegen de buren en dan? Jongens, de onderste 4 winnen allemaal en de afstand met een p/d-positie komt elke week dichterbij. We hebben inmiddels meer nederlagen dan overwinningen. Het wordt op deze manier nog erg spannend en wie had dit half januari (net voor al dat gedoe met de trainer en toen Staphorst nog op een 2-0 nederlaag werd getrakteerd) nou gedacht? Wanneer komt bestuurslid Technische zaken K. Tol met de nieuwe trainer op de proppen? Misschien dat dit dan de broodnodige rust geeft.

  reageer
 • Urker

   

  Sinds bekend werd dat hoekman weg moest. Denken de spelers er te makkelijk over..op deze manier ga je zelfs niet van dronten en fb winnen. En dan kan het goede begin uitlopen op nacompetitie...ON uit was incident zeiden ze. Nou het gaat er op uitlopen dat excelsior 31 een incident was...waar lijkt dit op. Totaal niet meer tot het gaatje gaan. Dunnink de beste verdediger van hoofdklasse zat vorige week ook te stuntelen. Het hele elftal is in elkaar gezakt...maar we kunnen het nog goed afsluiten. Kom op jongens en fb uit is daar een mooi gelegenheid voor...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Barneveld

   

  Die actie van Hessel Snoek op ons elftaleider was buiten proporties, hij wilde de bal netjes terug geven. Had een donker rode kaart moeten zijn ipv daarvan moest onze leider eruit. Dhr Hoekman en ander begeleiding waren woest op Snoek. Maarja... 3-0 overwinning op Urk is prachtig. Een schril contrast bij Urk indertijd. Dat was een strijdbaar en sterk Urk. Wij hopen op handhaving en hoop Urk weer tegen te komen volgend seizoen, mooie club.

  reageer
 • Kees

   

  Sinds dijkhuizen en klaas kramer er niet meer staan gatenkaas.En geen dreiging meer op rechts van snoek, of teun. Dus het seizoen uitzingen met half elftal

  reageer
 • Frenky

   

  Tja.... volgende keer beter Urk? Of niet?

  reageer
 • Hallo

   

  Het seizoen is gewoon weggegooid, kansloos na de bijzondere beslissing van het bestuur.

  reageer
 • Watcher

   

  Nou zaterdag nog ff verliezen van fb dan we mooi bijna gelijk met fb. Gezien oranje en nsc en fb wel wat punten pakken,zal urk er nog minimaal 2 moeten winnen van de resterende 8 en wat gelijke spelen. Maar ze moeten zich wel schamen. Heb er over nagedacht en vind het kracht en drukvoetbal toch stukken beter en leuker dan dat softe rond getik. Word laatste tijd gewoon saai

  reageer
 • urker

   

  Lekker bezig!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert