Hockeymannen nu hekkensluiter van de Hoofdklasse

ALMERE • Zo 19 maart 2017 | 18:55 • Zondag 19 maart 2017 | 18:55
De mannenploeg van de Almeerse Hockey Club heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Pinoké dik verloren. In het Amsterdamse bos was de thuisploeg met 4-1 te sterk voor de ploeg van Alex Verga.

De Almeerders kwamen in de eerste helft nog wel op voorsprong door een benutte strafcorner van Terrance Pieters. Nog voor rust kwam Pinoké op een 2-1 voorsprong. In de tweede helft liep de ploeg uit naar een ruime 4-1 overwinning.

Doordat concurrent Qui Vive zondag wel won, zijn de Almeerders nu de nieuwe hekkensluiter van de Hoofdklasse. Volgende week speelt de ploeg thuis tegen directe concurrent Hurley, dat twee plekken hoger staat en twee punten meer heeft.