Oud-prof Kappenberg kiest voor amateurs van Unicum

ALMERE
Oud-profvoetballer Mitchell Kappenberg uit Almere speelt volgend seizoen bij voetbalvereniging Unicum in Lelystad. De voormalig speler van Almere City FC vertrekt aan het einde van het seizoen bij hoofdklasser Ter Leede uit Sassenheim omdat die club gaat bezuinigen.

Kappenberg wordt door Unicum geholpen met het opzetten van een eigen glazenwassersbedrijfje. Hij wordt bij de tweedeklasser uit Lelystad herenigd met zijn oud-ploeggenoot Cees Toet en met coach Edwin van Ankeren, die bij Almere City FC in het verleden werkzaam was als assistent-trainer. 

Tussen 2007 en 2010 speelde Kappenberg bij Almere City FC. Daarna ging hij aan de slag bij de topamateurs van HHC Hardenberg. Daar speelde hij één seizoen. Vervolgens keerde hij een korte periode weer terug bij Almere City FC, om voor een kortstondig buitenlands avontuur naar Thailand te vertrekken. Toen hij daarvan terugkeerde, kwam hij in de bollenstreek bij Ter Leede terecht.

reacties (5)

 • Hete lucht

   

  Gezeur weer, als je nou gewoon niet de capaciteiten hebt om zelf spelers op te leiden ga je toch om je heen kijen! Ondanks de twee "toptrainers"' die overigens al jaren tegen degradatie voetballen. Wanneer prikt iemand eens die luchtballon door?

  reageer
 • Meester

   

  Goed hoor, weer iemand uit de eigen opleiding! Je zou als andere clubs toch haast jaloers worden, de academie levert niet alleen spelers af aan bvo's maar ook de eigen doorstroming krijgt zo de kans!

  reageer
 • stop

   

  Zwerwertje. Hooguit voor 1 jaar??

  reageer
 • joost

   

  ze zullen het wel nodig hebben. dit clubje heeft weinig kwaliteit in zich tov de duur betaalde duo trainers.

  reageer
 • Sooje

   

  Van Ankeren een schoonmaakbedrijfje, deze meneer een galaenwasserijtje. Gaan ze eindelijk grote schoonmaak houden?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert