Almere City FC trots op 'bondscoach' Grim

ALMERE • Di 28 maart 2017 | 16:04 • Dinsdag 28 maart 2017 | 16:04
Voetbalclub Almere City FC is trots op hun voormalig trainer Fred Grim, die dinsdagavond als bondscoach op de bank zat bij de oefeninterland Nederland-Italië. In de wedstrijd ging Oranje overigens met 1-2 onderuit tegen Italië. 

Fred Grim was van 2012 tot 2016 hoofdtrainer van Almere City FC. Hij mocht Oranje voor één keer leiden, nadat Danny Blind was ontslagen. Een uniek moment voor de oud-keeper en trainer.

Algemeen directeur John Bes van Almere City FC stelde dat Fred Grim vooral moest genieten van het moment. Ook zijn zoon Mike Grim, op dit moment keeper bij de Almeerse club, reageerde trots. "Ik hoop dat hij een mooi resultaat neerzet. Ik ben er vanavond in ieder geval bij".

Ook zijn voormalig assistent-trainer Marco Heering vond het bijzonder dat Grim dinsdagavond de bondscoach was. "Ook al is de aanleiding niet zo leuk, omdat Danny Blind een goede vriend van hem is", aldus Heering.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel