Flevo Boys pakt in Assen drie heel belangrijke punten

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag drie heel belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. De Emmeloorders waren in Assen met 2-1 te sterk voor ACV, de nummer twee in de Hoofdklasse B. In de rust stonden beide ploegen nog met 1-1 gelijk. 

Flevo Boys begon voortvarend aan het duel. Na twee minuten opende Frank Post al de score. Heel lang konden de Emmeloorders er niet van genieten, want twee minuten later stond het al weer gelijk. In de tweede helft kreeg Flevo Boys een strafschop. William de Boer kroonde zichzelf tot matchwinner door deze te benutten. 

De ploeg van trainer Inne Schotanus gaat volgende week op bezoek bij CSV Apeldoorn. 

reacties (10)

 • Watcher

   

  Het b1 kan dan het je van het zijn. .Maar als iedereen al wegloopt voordat het in de a1 komt. . En volgens mij staat a1 fb strak en stijf onderaan dus die vliegen eruit. Zaterdag kunnen ze aan de bak, Apeldoorn heeft iets recht te zetten. 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Dus wacht eerst zaterdag af voordat er weer wat word geschreeuwd over derde periode

  reageer
 • Joop

   

  Ik wil eerst nog zien of het nieuwe A1 volgend seizoen hoofdkl speelt. Als een team zich terug trekt moet het over nieuw beginnen tenzij er afspraken zijn gemaakt met de knvb. Maar mensen wees nu eerlijk , deze hele mooie club gaat toch langzaam helemaal naar de kloten. Er blijft helemaal niks over met dit hele bestuur en zolang die zich niet terug trekt en hun verantwoordelijkheid nemen gaat het echt niet beter worden. Aan de sporter ligt het niet .

 • Realist

   

  Feit is ook dat uit we uit die groep pas op zijn vroegst over 4 jaar daar de vruchten van kunnen plukken. Onze A1 is dit jaar net als de A2 ook opgeheven A1 speelt volgend jaar ook hoofdklasse. Met een mooi nieuws bericht op de site breng je dat er 2 spelers uit de tweede selectie doorstromen naar de eerste selectie. Feit is: er vertrekken nu al 8 spelers en is nog maar 1 gehaald dus ze moesten wel.

  reageer
 • Frits

   

  Vanmiddag een strijdend Flevo Boys gezien. Voetballend zit het wel goed en staat we niet op onze plek op de ranglijst. Als we met meer strijd en passie dit seizoen hadden gevoetbald, hadden we zeker bij de de top 5 gezeten. Wij hoeven niet te degaraderen als we maar strijd en passie in ons spel leggen. Wat betreft de jeugd. B1 promoveert naar de 2e divisie terwijl Urk B1 degradeert uit naar de hoofdklasse! Dit zijn de feiten. We hebben wel een goede jeugd en daar moeten we investeren!

  reageer
 • Ferdinand

   

  Trots op de boys, knokken voor wat je waard bent. Thijs van harte gefeliciteerd met je debuut.

  reageer
 • John H

   

  Knappe overwinning en leuke opsteker. Maar ik denk dat degraderen misschien nog niet eens zo gek zou zijn. Met 7 vertrekkende spelers en nog maar 1 speler gehaald van buitenaf word het volgend jaar ook weer lastig. Vanuit de jeugd hoef je amper wat te verwachten. Jo-19-1 is uit de competitie gehaald terwijl ze al op Flevo Boys onwaardig niveau speelden. Het tweede is ook niet meer wat het geweest is. Nee degraderen we dit jaar niet dan wel volgend jaar.

  reageer
 • Woutje Flevoboy

   

  Jeugd is op zich prima bij Flevo Boys. Goede spelers te over. Probleem is alleen dat bijna alle goede jeugdspelers al vertrokken zijn voordat ze de A1 leeftijd bereiken. Hebben ze ruzie gehad met Leeflang/TC of één van de jaknikkers om hen heen.

 • Joop

   

  Helemaal mee eens . Als zelfs het paradepaardje van de jeugd er al niet meer is ? Ook hier gaat het al mis. Dit bestuur maakt het hele voetbal kapot. Het 1e , de dames afdeling is al kapot , vr 1 van 1e kleine naar volgend seizoen 4e kl , en dan nu ook al het A1 wat zelfs voor heen 1e divisie heeft gehaald. En het vreemde is , alles ligt aan de spelers of speelsters. Wat een Bull shirt. Bestuur er is nu wel gelukkig een overwinning maar zie nu eens in dat jullie alles kapot maken en stap nu zelf eens op . Na 17 april staan alle wedstrijden weer gelijk. Dan zien wel weer waar ze staan.

 • laat alle reacties zien
 • De kaat

   

  Gebruik je eigen naam als je wat schrijft maar inderdaad een knappe overwinning

  reageer
 • De kaat

   

  Mooi aanpakken die assenaren. Die gun ik de titel niet na hun onsportieve gedrag tegen urk

  reageer
 • HaRiBo

   

  Nota bene met de keeper van B1 onder de lat!

  reageer
 • Robbie

   

  Het lek is boven. We gaan het redden. Misschien zelfs nog de 3e periodetitel

  reageer
 • frederik bakker

   

  dit klopt niet. dit komt van de knvb af: A: Als de kampioen tevens periodekampioen is zal het elftal dat in de eindrangschikking van de volledige competitie de meeste punten heeft behaald en dat nog geen periodekampioen is, als vervangende periodekampioen van de kampioen worden aangewezen

 • Hallo

   

  Inderdaad en volgend jaar kampioen en dan weer in de topklasse, daar waar flevoboys thuis hoort, toch?

 • Bakker

   

  Drie HEEL belangrijke punten.... i.p.v. hele

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert