City FC verliest nipt bij koploper VVV: 3-2

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen koploper VVV verloren. In stadion De Koel wonnen de Limburgers uiteindelijk met 3-2.

Na een spectaculaire eerste helft stond het bij rust 2-2. Almere City FC kwam binnen een kwartier twee keer op voorsprong via Soufyan Ahannach en Damon Mirani. VVV spits Ralf Seuntjens wist echter twee keer van dichtbij de thuisploeg weer op gelijke hoogte te brengen.

De tweede helft was minder amusant. Naarmate de wedstrijd vorderde nam de druk op de goal van Almere City FC toe. VVV scoorde uiteindelijk tien minuten voor tijd via Joey Sleegers (via de binnenkant van de paal) de 3-2

Almere City FC blijft achtste op de ranglijst van de Jupiler League. Komende vrijdag spelen de Almeerders thuis tegen Jong FC Utrecht. Op paasmaandag speelt de ploeg vervolgens een uitwedstrijd tegen RKC. 

Opstelling Almere City FC:
Kramer, Van Buuren, Mac-Intosch, Mirani (Arica), Nieuwpoort, Vet, Salasiwa, Rijsdijk, Ten Voorde, Mac-Donald (Van der Water), Ahannach   

Geel: Nieuwpoort, Ten Voorde

 

reacties (1)

  • peter

     

    het past alleen niet dat er van de bank van vvv, racistische opmerkingen gemaakt zijn t.o. mac-donald. als wij dat doen hebben wij direct een stadion verbod en andere sancties aan onze broek. ben benieuwd hoe dit afloopt.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert