400 renners in actie tijdens zesde Zuiderzeeronde

DRONTEN
In Dronten wordt zaterdag voor de zesde keer het wielerevenement de Zuiderzeeronde gehouden.

Er worden verschillende wedstrijden gehouden in en om het dorp. Nieuwelingen, Junioren en amateurs komen in actie. Het peloton van de Nieuwenlingen gingen vanmorgen van start vanuit theater de Meerpaal in het centrum van Dronten.

In totaal rijden er 400 wielrennersrenners mee tijdens dit wielerevenement.

reacties (4)

 • Erwin

   

  Wel leuk hoor zo'n wielerronde maar zijn daar nu echt 19 motoragenten voor nodig !!! En plus nog een aantal vrijwillige motorrijders . Vraag me af wat een dagje motoragent kost ?

  reageer
 • Stefan

   

  Er moeten meer van dit soort rondes in Nederlands georganiseerd worden voor onze wielertalenten. In Vlaanderen zijn er ieder weekend meerdere mooie omlopen en de bevolking daar omarmt deze. In Nederland altijd van die klagende en zeurende inwoners. Zuiderzee ronde: ga zo door!

  reageer
 • Peter

   

  Maar maak er ook een evenement van. Driekwart van de bevolking wist niet van de ronde en ook daar komt de weerstand van

  reageer
 • Dronten

   

  Het heeft wel degelijk in de krant gestaan. Daarnaast heeft de omwonenden Een brief gehad en stond het vermeld op de gemeente pagina in de flevopost. Dus.....

 • Dronten

   

  Altijd weer gezellig. Al zijn er mensen die altijd wat te zeuren hebben zoals afgesloten wegen. Veel renners gezien en er zijn nog veel talenten ook! Het mag volgend jaar weer terug komen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert