SV Urk zo goed als veilig

URK • Za 15 april 2017 | 16:56 • Zaterdag 15 april 2017 | 16:56
SV Urk is na zaterdagmiddag zo goed als veilig in de hoofdklasse B. De ploeg van trainer Lucas Hoekman won thuis met 3-1 van NSC Nijkerk. De Urkers hoeven zich na deze winst geen zorgen over degradatie te maken. Het gat met de onderste plaatsen is groot genoeg.

Al snel kwam SV Urk op voorsprong door een goal van Riekelt Nentjes. Hij scoorde in de zesde minuut. Klein kwartier later werd het vanuit een corner 2-0 door Riekelt Jan Brands. Twee minuten na de 2-0 maakte Dick Hakvoort een fout in de verdediging en NSC kon gemakkelijk de 2-1 maken. Twaalf minuten na rust was het opnieuw Riekelt Jan Brands die scoorde. Nu kopte hij raak na een vrije trap.

SV Urk moet dit seizoen nog vier wedstrijden spelen.