City FC schrapt jeugdteams

ALMERE
Almere City FC gaat een groot deel van haar jeugdteams opheffen. Volgens René Koster, het kersverse hoofd jeugdopleidingen is dit nodig om in de toekomst meer spelers klaar te kunnen stomen voor de hoofdmacht van de voetbalclub.

Koster heeft een adviesrapport opgesteld en dit gepresenteerd aan de directie van de club. De Raad van Commissarissen heeft het plan goedgekeurd zodat het volgend seizoen kan worden uitgevoerd.

City gaat afscheid nemen van drie teams en blijft werken met vijf jeugdteams.

reacties (4)

 • Ibra

   

  Volgens mij gaat het juist overal beter waar Koster heeft gewerkt? 🙄 Tot nu toe overal succesvol geweest.

  reageer
 • Ibra

   

  Jeugd van Almere City speelt volgend seizoen allemaal eerste- of eredivisie en met deze grote stap in kwaliteit gaat dit nog beter worden! Deze trainer snapt heel goed dat je in deze regio, met veel kapers op de kust, geen 8 teams met de juiste kwaliteit kan vullen. Investeren in lucht heeft geen zin. Als ze met hetzelfde budget concentreren op 5 teams gaat dit zeker iets opleveren! Met de kwaliteiten en ervaring van Koster zit het wel goed.

  reageer
 • Dejavu

   

  Lijkt flevoboys wel. Al staat er een miljardair aan de top. De jeugd van Almere ook geen kans meer om hoog te voetballen

  reageer
 • Jond

   

  Overal waar Koster werkt gaat het fout. Wie neemt zo'n man nou aan. Er is niemand die het snapt, behalve die ene man dan. En Koster? Die lacht zichzelf helemaal krom! Dit is het failliet van het voetbal in Almere! Jack, lekker naar Cambuur gaan nu het nog kan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert