Flevo Boys strikt verdediger Adams

EMMELOORD
Het eerste elftal van Flevo Boys uit Emmeloord wordt komend seizoen versterkt met Bjorn Adams.

De 26-jarige verdediger komt over van Harkemase Boys. Daarvoor voetbalde hij onder meer voor FC Groningen.

Eerder strikte de club al Mahid Doufikhar, Ivar Span en Aron Strengholt.

reacties (11)

 • Watcher

   

  Heb al eerder aangeven dat hier de jeugd beter was. Hele discussie gehad pfft.Toen aangegeven dat als je bij urk opgeleid bent, de kans 900% hoger is dat je bij fb 1 aan de bak kan dan als dat je bij fb bent op geleid. Wel standaard is je kind dan verplicht om Veel schol en tong te eten, dit ligt klaar in de kantine voor de kinderen die niet vanuit urk komen. Zelfs de spelers van ajax en trainer kwamen gisteravond nog langs voor vis. Ivb met de wedstrijd tegen Schalke. Trainer de boer had sinds ze tegen urk speelden, de spelers verplicht om 2 maal in de week vette vis te eten

  reageer
 • Voetbalgast

   

  Is het spelen bij Urk een optie voor de Emmeloorder jeugd. Eerst toestemming vragen aan het hoofd TC, de heer Tol!

  reageer
 • Voetbalgast

   

  Misschien een volgende aankoop uit de eigen jeugd?

  reageer
 • slim

   

  Uit welke jeugd dan wel? A1 is weg A2 is weg? B1 is momenteel nog vrij goed, maar hoelang nog onder deze leiding??

 • Jaap Klaag

   

  Het wordt tijd, dat de speelvelden worden afgestoten, de jeugdafdeling afgeschaft en een groot stadion om het hoofdveld. Vergeet de business lounge inclusief VIP tribune niet voor het bestuur. En klaar is het zo vurig gewenste bobo club. Weg is de echte amateurclub waar gezinnen voetballen en plezier hebben. Blij en tevreden het bestuur. Want zij kunnen nu met een glas champagne in de hand, op de VIP tribune, pochen tegenover de sponsoren wat zij als bestuur hebben bereikt. Ben alleen benieuwd waar ze supporters vinden.

  reageer
 • Flevoboys supporter

   

  Onzin.. Vreemdelingenlegioen? Misschien moet je je dan eens openstellen voor de 'nieuwe' jongens van 'buitenaf'? Tuurlijk is het jammer dat de jeugd en jongens uit het tweede vertrekken, maar ieder seizoen zijn er jongens vanuit het tweede die in het eerste mogen laten zien wat zij waard zijn. Jammer genoeg blijkt 1 seizoen dan vaak niet genoeg om te wennen en besluiten de jongens, en terecht!, om te vertrekken en te kiezen voor spelen in plaats van op de bank zitten. Als supporter hebben we het te doen met het elftal dat er op zaterdag staat. En jongens uit de polder of niet, ze doen naar mijn idee allemaal hun best!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • HO

   

  Dat krijg je als je de uit wilt stralen een grote stad te zijn maar nauwelijks groter dan Urk bent. Het kost wat maar dan heb je ook niks.

  reageer
 • Bernard

   

  Het is jammer dat spelers van Het 2de elftal geen kan hebben gehad en nu weg gaan naar een andere verenening geef ze een kans

  reageer
 • De volgende stap in de teloorgang van een eens zo mooie club. Waren we enkele jaren terug nog trots op onze jeugdopleiding, momenteel is deze trots erg ver weg gewaaid. Kenden wij vrijwel alle spelers die vrijwel allemaal uit Emmeloord kwamen, momenteel is het een vreemdelingenlegioen, welke vrijwel niemand nog kent. Het wordt tijd dat sportclub Emmeloord een zaterdagafdeling opricht.

  reageer
 • Watcher

   

  Tuurlijk.alles voor het eerste elftal

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dat je als supporter nog trots kan zijn op zo'n koopclub. Vinden ze het gek dat de junioren de club snel verlaten? Die krijgen geen kans.

  reageer
 • Uk

   

  Ja hoor. Koop lekker verder en hef je a1 en a2 op. Wie de jeugd heeft,heeft de toekomst maar dat snappen ze bij FB niet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert