Futsal Emmeloord in degradatiezorgen

EMMELOORD
De zaalvoetballers van Futsal Emmeloord hebben vrijdagavond in de Eerste Divisie A het uitduel tegen 't Knooppunt 2 met 9-4 verloren. Bij de rust keken de Emmeloorders in Amsterdam al tegen een 4-2 achterstand aan.

Volgens assistent trainer Riaz van den Bosch heeft zijn ploeg verloren omdat de thuisploeg vijf spelers uit het eerste team had opgesteld. Het eerste team van 't Knooppunt is de regerend Nederlands kampioen van de eredivisie. Dit is het hoogste zaalvoetbalniveau in Nederland. 

Door de nederlaag zijn de degradatiezorgen voor de Emmeloorders toegenomen. De ploeg van trainer Mo Botaarourt staat met 21 punten uit 21 duels op de één na laatste plaats. De laatste twee ploegen op de ranglijst degraderen rechtstreeks. De Emmeloorders spelen volgende week vrijdag het laatste competitieduel. In de Bosbadhal in Emmeloord is dan White Stones uit Egmond aan den Hoef de tegenstander.  

reacties (1)

  • zaalvoetbalfan

     

    RvdB elke week met z'n smoesjes, elke keer weer verliest dit team zonder motivatie om te trainen met geruime cijfers, en dan maar raar staan te kijken als je degradeert. Succes op een nivo lager!

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert