Ex-prof Roorda wordt jeugdtrainer bij Flevo Boys

EMMELOORD • Wo 26 april 2017 | 19:44 • Woensdag 26 april 2017 | 19:44
Ex-profvoetballer Geert Arend Roorda wordt vanaf volgend seizoen jeugdtrainer bij Flevo Boys. De 29-jarige middenvelder die zich eind vorig jaar na een voetbalavontuur in Australië bij de Emmeloordse hoofdklasser aansloot, twijfelt nog of hij zijn voetbalschoenen definitief opbergt. 

Roorda wordt bij Flevo Boys trainer van de jeugd onder 17 jaar. Hij zal dit team op zaterdag begeleiden. Daarom is hij niet meer beschikbaar voor de hoofdmacht van Flevo Boys. Roorda overweegt nog wel om zijn actieve carrière op zondag voort te zetten.  

Roorda wil het seizoen graag goed afsluiten met handhaving in de Hoofdklasse B. Dat wordt nog een flinke klus want Flevo Boys staat op de dertiende plaats in de hoofdklasse B en lijkt rekening te moeten houden met nakompetitievoetbal. Roorda speelde in het verleden bij SC Heerenveen, Excelsior, NEC, Sparta en FC Dordrecht. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel