Ex-prof Roorda wordt jeugdtrainer bij Flevo Boys

EMMELOORD
Ex-profvoetballer Geert Arend Roorda wordt vanaf volgend seizoen jeugdtrainer bij Flevo Boys. De 29-jarige middenvelder die zich eind vorig jaar na een voetbalavontuur in Australië bij de Emmeloordse hoofdklasser aansloot, twijfelt nog of hij zijn voetbalschoenen definitief opbergt. 

Roorda wordt bij Flevo Boys trainer van de jeugd onder 17 jaar. Hij zal dit team op zaterdag begeleiden. Daarom is hij niet meer beschikbaar voor de hoofdmacht van Flevo Boys. Roorda overweegt nog wel om zijn actieve carrière op zondag voort te zetten.  

Roorda wil het seizoen graag goed afsluiten met handhaving in de Hoofdklasse B. Dat wordt nog een flinke klus want Flevo Boys staat op de dertiende plaats in de hoofdklasse B en lijkt rekening te moeten houden met nakompetitievoetbal. Roorda speelde in het verleden bij SC Heerenveen, Excelsior, NEC, Sparta en FC Dordrecht. 

reacties (5)

 • bar en boos

   

  dat fb uberhaupt nog jeugd traint

  reageer
 • Watcher

   

  Vond het al vreemd dat hij de laatste 5 wedstrijden er niet eens in werd gezet. Dus nu gaat het b1 en b2 er ook strax uit😂

  reageer
 • Schaapjes

   

  En achter de bar!!

  reageer
 • Flevoboys supporter

   

  Kijk, de 'jongens van buitenaf' hebben heus wel een binding met flevoboys! Mooie kans Roorda, succes!

  reageer
 • Scout

   

  Bij Blankenham 2 is nog wel plek.Gezien het nivo wat hij tot nu toe heeft laten zien lijkt me dat een goed team om te beginnen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert