De Gier houdt vertrouwen in doelman Kramer

ALMERE
Trainer Jack de Gier van Almere City FC houdt vertrouwen in doelman Chiel Kramer, die in de afgelopen twee duels grote blunders maakte. "We hebben meteen na de wedstrijd man en paard genoemd om het zo snel mogelijk achter ons te laten'', zegt De Gier. In het uitduel vrijdag tegen Helmond Sport kan Kramer volgens De Gier daarom gewoon rekenen op een basisplaats.

De Almeerders zijn al zeker van plaatsing voor de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De eerstvolgende doelstelling is om bij de eerste zeven ploegen op de ranglijst te eindigen. Als dat lukt, mogen de Almeerders de eerste ronde van de play-offs overslaan. 

Helmond Sport staat op de 13e plaats in de Jupiler League. De ploeg heeft zich met een periodetitel ook al geplaatst voor de play-offs. Een plek bij de eerste zeven zit er voor de Brabanders niet meer in.

reacties (4)

 • A.

   

  Agil was een matige keeper met zeker een paar mooie reddingen, maar ook blunders.. zie bijvoorbeeld Willem II in de playoffs. Hij had charisma en straalde vertrouwen uit, maar het was een matige keeper die het vooral moest hebben van zijn show. Kramer is zeker niet slechter dan Agil. Je kan nu niks anders dan kramer het vertrouwen geven overigens want hij is de enige redelijke keeper die we hebben.

  reageer
 • Martin

   

  Onbegrip ; Even een kleine toelichting op Agil. Ook hij maakte een enorme blunder in de na-competitie tegen Willem 2. De 2 fouten van Keeper Kramer heeft Almere City de afgelopen week 5 punten gekost. Maar Kramer heeft ook fantastische reddingen verricht. Laten we dat niet vergeten. Ik wens City, en Kramer in het bijzonder, heel veel succes toe in en tegen Helmond. Neem de 3 punten mee terug naar Almere.

  reageer
 • almeertje

   

  Fijn Jack de Gier. Dat je De keeper weer veel zelfvertrouwen laat krijgen. Top

  reageer
 • Onbegrip

   

  Ik kan gewoon niet begrijpen dat ze Agil Etamadi geen contract verbetering hebben gegeven, die heb je in tijden als deze juist nodig. Zeker voor de play-offs. Dit is wel makkelijk te constateren achteraf maar vorig jaar was het ook makkelijk achteraf te constateren dat het een goede keeper is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert